JEDNA 0D NAJVEĆIH BALKANSKIH ZVIJEZDA PLAKALA PRED KAMERAMA: NEMAM NI DINARA, SVE SAM SPISKALA ŽIVIM KO KLOŠAR! (F0T0)

Novonastala situacija u će potpunosti paralisala ne samo neke privredne grane zbog čega je cijeli svijet zapao u ekonomsku krizu kakva se ne pamti već desetljećima, nego je zaustavio i svaki vid umjetnosti pa i sporta, koji se sada može gledati samo online ili putem tv-a ili nekog drugog medija.

Mnoge estradne zvijezde posebno u regionu su počele javno da se žale na nedostatak sredstava za život, jer već mjesecima ne nastupaju a zbog zabrane okupljanja koja je na snazi, veliko je pitanje kada će se opet moći organizovati koncerti i svirke po klubovima.

Iako je Aca Lukas svim svojim kolegama koje kukaju kako nemaju od čega da žive poručio da treba da ih bude stid običnog naroda i da su svi mogli ostaviti dosta novca sa strane kada su jako dobro zarađivali, izgleda da nisu svi razmišljali da mogu doći ovako crni dani.

Tako je jedna od onih koji su javno rekli da nemaju od čega da žive i srpska pjevačica Ivana Peters koja se smatra jednom od najtalentovanijih u regiji.

U izjavi je nadela da ne može  porediti velike zvijezde kao što su Lepa Brena ili Čola, koji imaju karijere koje traju decenijama i relativno mladi pjevači koji su tek postali poznati.

Izdržava cijelu svoju porodicu i ako se uskoro situacija ne promjeni Ivana kaže da ne zna od čega će da žive.

Pored materijalne strane njoj nedostaje da radi svoj posao i susreti sa publikom, jer je to njena najveća ljubav.

GLEDAJTE NOVU SERIJU DAR MAR – SVE EPIZODE NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)