Jedina želja im je da ponovo vide majku i da zagrle sestricu koju je majka odnijela od njih! PRIČA O DVA DJEČAKA IZ BOSNE SVE RASTUZILA, BOLNA I POTRESNA

Ovo je priča koja je potresla cijeli region, dolazi iz 2019. godine iz Živinice te se govori o dva djeca kojima je jedina želja da im se majka vrati. Oni su u jako teskoj situaciji od kako je njihova majka Emira napustila cijelu porodicu, a njihov otac je isto tako bio odsutan pa su djecaci ostali sami.

Ova priča se pojavila u javnosti putem emisije “Ispuni mi želju” 2019. godine i dirnule je mnoge gledaoce. Govori se o dva hrabra djeca Azuru i Omeru koji su se nasli u jako lošoj situaciji kada je majka otisla u Njemačku sa njihovom 5-godišnjem sestrom i ostavili ih je da živi sa ocem. Njihova kuća nalazi se u kolektivnom centru na Karauli i život im je zaista težak sam po sebi.

 

12-godišnji i 10-godišnji Omer i Azur suočavaju se oko izazova života bez majke i sestre. Kada njihov otac ode na posao da bi zaradili, oni se brinu sami za sebe pokusavajuci da naprave sebi hranu onako kako oni mogu i znaju. nekada imaju problem jer imaju nedostatak hrane ali se trude snalaziti i boriti jedno za drugog.

 

Iako su jako mladi oni pokazali svoju odgvoornost i koliko su zreli. Snalazljivi su i jako hrabri, čuvaju jedno drugo i brinu se o potrebama porodice. Njihova jedina želja da se ponovo okupe da im sestra i majka vrate i da budu skupa.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin