JEDAN RAZLOG postoji zašto nije pronađeno tijelo malene DANKE! Dosao je kraj sutnji?

0

Srđan Janković koji ima 50 godina i koji je navodno vozio tada službeno vozilo JKP “Vodovod” kada je 26. marta u Banjskom polju udario djevojcicu Danku Ilića te je do sada sudio u svoju odbranu i nije htio o tome javno.

 

Ali prije dva dana dok je trajalo rokove on je odlučio da u potrazi za novim odvjetnicima.

 

Kada se desila ova promjena očekuje se da Janković više neće suti i da je odlučio da iznese svoju verziju vlasti. Odvjednik Radomir Munižaba je za medije rekao da će ova promijena odvjetnika da utice na cijeli postupak.

 

Prema njemu osumnjičeni u svakoj fazi mogu da biraju ko će i kako da ih brani. Ako se u početku počne braniti sutnjom kasnije mogu da iznesu svoju odbranu i tako obrnuto.

 

 

On je govorio kako je bilo bitno da se nađe tijelo malene Danke što prije da se znalo koje i kakvo ozljede je dobila i što je dovelo do smrti. Ali je istakao da i osumnjičeni i banitelj mogu da daju neke sugestije da bi dopunili iskaze.

 

Očito je situacija takva bila da je odlučila da promijeni advokata jer je bio nezadovoljan njegovim savjetima i način na koji ih je branio. on je zatrazio da mu se dodjeli novi branitelj po sluzbenoj duznosti.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU       I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *