Jedan beogradski biznismen angažovao je detektiva da prati njegovu ženu: NE DOVODI ŠVALERA KUĆI, SVE TO OBAVI U HOTELU

Život na visokoj nozi… Luksuzne nekretnine, skupocjeni automobili, djeca i muž koji je sve materijalno obezbijedio… Svačiji san… Ili skoro svačiji… Ovako živi jedna supruga i majka u elitnom dijelu Beograda. Sve djeluje savršeno, pa i ona.

 

Tako se učimnilo i ekipi „Mondo“ koja je provela određeno vrijeme sa privatnim detektivom kog je unajmio njen suprug da je prati. Sumnja da ga vara.

Dan sa privatnim detektivom počeo je nakon što je žena, čiji život mnogima djeluje savršeno, odvezla djecu u vrtić. Nakon toga se vratila u vilu. Muž je satima ranije otišao na posao. Ona nije zaposlena. Kako je njen suprug ispričao privatnom detektivu, ona se bavi djecom, domom, njim i naravno sobom.

Tog dana su skoro sat vremena u automobilu čekali da se pojavi gospođa.Odjednom se otvaraju vrata garaže i žena svojim skupocijenim automobilom kreće negdje. Ne znamo gdje, ali znamo da ne smijemo da je ispustimo iz vida. Pratimo je na odstojanju dok nas u tome ometa beogradska saobraćajna gužva. Stižemo ispred jednog luksuznog kafića gdje je žena već parkirala svoje vozilo.

U kafiću je sjela sa jednom ženom. Privatni detektiv zove muža i opisuje kako druga žena izgleda. Saznajemo da je to njena najbolja prijateljica. Ali to nije dokaz da ona nema drugog muškarca. Praćenje mora da se nastavi.

Nakon pića sa najboljom prijateljicom, žena kreće prema kući. Opet se probijamo kroz gužvu i opet strahujemo da je ne “izgubimo”. I opet se zaustavlja. Privatni detektiv agencije Seguridad pomišlja da će se tu naći sa ljubavnikom. Izlazimo iz kola i pratimo je pješke.

Držimo odstojanje kako ne bi posumnjala. Međutim, žena ulazi u frizerski salon. I opet nema nikakvog dokaza. I opet čekanje. Nakon nekog vremena se opet vraćamo u kola. Pratimo je i dolazimo do vrtića. Žena je uzela svoju djecu i sad ih vozi kući.

Komentarišem da nema šanse da sad nešto uradi. Djeca su došla kući, vjerovatno će uskoro i muž. Privatni detektiv mi odgovara da muž ostaje na poslu do kasno. I opet sjedimo ispred vile, u kolima. I opet sve djeluje savršeno. Žena je kod kuće i ne vara muža.

A onda se otvaraju vrata garaže. Žena kolima kreće negdje. Sama je u njima. Djeca su kod kuće. Muž je na poslu. Pomišljam da će vjerovatno opet da se vidi sa nekom prijateljicom ili da ode u neki salon.

Nakon pola sata stižemo do jednog hotela. Sad mi već postaje jasnije da u život ove žene možda nije savršen kako djeluje. Privatni detektiv izlazi iz kola i ulazi u hotel.
Nakon nekog vremena (nije prošlo više od pola sata) detektiv se vraća u kola. Pokazuje aparat. Fotografisao je ženu i nepoznatog muškarca kako se ljube u restoranu hotela. Detektiv nema nikakav izraz na licu. Ne osuđuje, ne komentariše – to nije njegov posao.
Kaže da je žena sa nepoznatim muškarcem otišla u jednu od soba. Pali automobil i odlazi.

Praćenje je završeno, našao je dokaz nevjerstva. Slijedeći korak je da fotografije pokaže mužu. Pitamo se u sebi šta će se desiti sa porodicom koja djeluje savršeno i kako bi se osjećala njihova djeca ukoliko bi se razveli.

Za to vrijeme su ta djeca kod kuće, dok je otac na poslu na kom ostaje do kasno, a majka u jednom beogradskom hotelu.

Prema riječima detektiva, a na osnovu iskustva koje je stekao tokom višegodišnjeg rada, muškarci su skloniji varanju od žena i češće ulaze u vanbračne veze, neobavezne veze i veze za jednu noć. Takođe je dodao da je veća vjerovatnoća da će muškarac više puta varati i imati više partnera. Žene su opreznije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin