Jedan 50-godišnjak panično traži savjet: „ŽENI JE BOLJI VIBRATOR OD MENE, ŠTA DA RADIM“?

Nije rijetkost da se parovi, nakon nekoliko decenija braka, pitaju gde je nestala ljubavna strast. Često to prerasta u veliki problem i vodi u duboko nezadovoljstvo, stoga ne treba podići ruke od traženja rješenja.

 

Donosimo odgovor bračne savjetnice na pitanje što kad supruga kupi vibrator i izjavi da joj suprug više ne može pružiti zadovoljstvo.

 

“Supruga i ja smo u srednjim 50-ima i u braku smo skoro 30 godina. Prije otprilike četiri godine ona je prestala doživljavati orgazme dok smo vodili ljubav i nakon toga mi je rekla da će sama preuzeti brigu o svom zadovoljstvu. To je uključivalo kupovinu vibratora i samozadovoljavanje kad nisam u blizini.

 

Rekla je da je to jedini način na koji može doživjeti vrhunac”, požalio se nesretni suprug bračnoj savjetnici koja javno odgovara za The Guardian, ne bi li i drugi, koji imaju sličan problem, imali koristi od njenih stručnih savjeta.

 

Kako nadalje obrazlaže ovaj nezadovoljan suprug, predložio je supruzi da se pokušaju “igrati” zajedno.

 

“No, moja žena ne želi pristati na to. Iako još uvijek ponekad vodimo ljubav, nakon toga se osjećam suvišnim, neprikladno i sebično. Pretpostavljam da se ona radije uopće ne bi zamarala našim vođenjem ljubavi. Pomisao da više nikada nećemo zajedno doživjeti vrhunac za mene je stvarno tužna, li možda pretjerujem? Trebam li samo uživati u onome što mi pruža, a nju prepustiti njenim privatnim igrarijama?”, pita na kraju pisma.

 

Odgovor bračne savjetnice:

“Žao mi je što ste doživjeli takvu promjenu u svojoj erotskoj vezi i mogu razumjeti da je to velik i ozbiljan gubitak za vas. Vjerujem da ćete s vremenom sa suprugom možda moći ispregovarati za malo više pristupa, ali za sada predlažem da je ostavite na miru. Preuzimanje odgovornosti za vlastiti orgazam nešto je što mnoge žene prakticiraju i tijekom partnerskog odnosa, i kada su same. To ne mora nužno odražavati partnerovu lošu tehniku, iako je to često njihov strah.”

 

“Postoji mnogo razloga zašto bi se žena mogla odlučiti povući na način kako je to učinila vaša žena, često jednostavno kako bi si priuštila orgazam bez ometanja. Pokušajte to ne shvaćati osobno i umjesto da se tijekom vođenja ljubavi osjećate sebično, jednostavno uživajte u njemu”, savjetuje bračna savjetnica Pamela Stphenson Conolly. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin