Javio se otac papka iz Zapadnog Mostara: ROMEO BIOKŠIĆ SE ISPRIČAVA NA SRAMOTNOM ČINU SVOGA SINA

Javio se otac papka iz Zapadnog Mostara: ROMEO BIOKŠIĆ SE ISPRIČAVA NA SRAMOTNOM ČINU SVOGA SINA

 

NIje dugo trebalo da se otkrije identitet mladića koji je slikao kako gazi svjež mezar uz poruku “Gazi balije”. Riječ je o maloljetnoj osobi maloljetnoj osobi incijala S. R. B.

Podsjećamo mostarski advokat Aner Gosto objavio šokantne fotografije na kojima se vidi kako do tada nepoznati mladić čuči na mezaru njegove nane uz poruku “Gazi po balijama”. Korisnici društvenih mreža brzo su detektovali da se radi o maloljetnoj osobi incijala S. R. B.

 

Uslijedio je novi šok. Dječak je, kako tvbrdi njegov otac dijete iz miješanog hrvatsko – bošnjačkog braka, a u cijelu priču ga je uvukao kolega koji je odgojen u duhu naionalizma. Čudno objašnjenje, ali mi u cjelostzi prenosimo objavu Romea Biokšića, oca ovog mladića

 

“Dragi prijatelji Bošnjaci i svi ostali jutros na nedjeljno jutro umjesto da uz kavu razmišljam gdje i kako provesti ovaj dan odmora u tjednu ja se budim iz sna i nailazi na mene jedna jako ružna scena ne znam da li bi mi ikada i u snu došla, jedna scena na koju me trnci po čitavom tijelu dok ovo pišem prolaze.

 

Radi se o tome da je moje malodobno dijete uradilo jedan sramotni, poražavajući, osuđujući čin zajedno sa još jednom malodobnom osobom koja ga je slikala na Haremu Raštani na mezaru od rahmetli osobe Hurije Dumpor na kojem poziva da se gaze Balije.

 

Šta reći nakon ovoga unaprijed navedenog čina već isti osuditi na sve moguće načine, svi moji prijatelji Bošnjaci koji me poznaju znaju kao prvo da JA nisam nacionalistički odgojen niti nastrojen, oni koji me ne poznaju osuditi će i pozvati se na kućni odgoj.

 

Kako nisam odgajan od strane svojih roditelja da mrzim i dijelim ljudska bića na ova ili ona sve sam to prenosio na svoje dvoje djece koja su djeca iz mješovitog braka oca Hrvata, majke Bošnjakinje.

 

Jako me zabolila ova situacija koja će kako na mene tako i na moju obitelj, rodbinu ostaviti duboki neizbrisivi trag u ime svih nas želim javno preko društvene mreže Facebook iskazati duboko sažaljenje, suosjećanje prema navedenoj porodici Dumpor što cu i osobno učiniti, vama dragi moji prijatelji Bošnjaci duboka isprika po ovom sramotnom, necivilizacijskom činu nadam se da unaprijed navedeno neće narušiti naše prijateljske odnose.

 

Svakodnevno i već dugi niz godina kao što ste svjedoci se susrećemo preko razno raznih portala nacionalističkih stranaka na poticanje i širenje govora mržnje, širenje nacionalizma itd.

Protiv ovoga zla se moramo zajedno boriti i izboriti ne smijemo dopustiti da našu djecu truju mržnjom da nas dijele kao što sam naveo na ove ili one mi nismo ni ovi ni oni mi smo ljudi od krvi i mesa.

 

Danas je moje dijete žrtva ovog nacionalističko-fašističkog sistema sutra vaše i tko zna koliko ih je već bilo i koliko će ih još biti.

 

Moje dijete je slikano od strane jednog takvog koji ga je naveo na ovaj strašan čin i zlouparabio navedenu sliku sa objavom.

 

Još jednom svim Bošnjacima prijateljima, sugrađanima obitelji Dumpor duboka isprika, izvinjenje, sažaljenje, suosjećanje u moje osobno ime, u ime svog djeteta i kompletne obitelji i rodbine” naveo je u svojoj objavi Romea Biokšić.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin