Janjuš izgubio 42.000 eura, a mora da plati kaznu od 50.000: Preklinje produkciju da ga vrate u rijaliti!

Janjuš izgubio 42.000 eura, a mora da plati kaznu od 50.000: Preklinje produkciju da ga vrate u rijaliti!

 

Sada već bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan je iz rijalitija “Zadruga” nakon što je samovoljno napustio imanje u Šimanovcima.

 

Njegov dobar drug, koji je želio da ostane anoniman, odlučio je da progovori za Super TV i otkrije u kakvom je trenutno psihičkom stanju Janjuš.

 

– Od kada je izašao iz “Zadruge“ Marko se ne osjeća dobro. Psihički je potonuo jer je shvatio u kakav je problem upao. Ne izlazi iz stana i trenutno se ne druži ni sa kim. Želi od svega da se odmori i prija mu mir. Taman je ove sezone uspeo da ispravi sliku o sebi i da ne napravi nikakve probleme, međutim ipak je na kraju poklekao – priča Janjušev drug.

 

 

– Najviše ga od svega grize savjest, jer je izgubio veliki honarar. Nedjeljno je imao oko 1.500 eura, što znači da je za nekoliko mjeseci boravka zaradio 42.000 eura. Međutim, kako su pravila produkcije “Zadruge” svima poznata, tako će sada Janjuš ostati bez honorara, a da stvar bude još gora, produkciji će morati da plati dodatnih 50.000 eura, jer je samovoljno napustio rijaliti. Naš izvor tvrdi da Janjuš taj novac nema da isplati. Zato se i krije. Odakle mu 50.000 eura, kada mu je jedini prihod u posljednjih par mjeseci bio upravo od rijalitija?

 

 

 

Pored toga, napolju ga je sačekala surova realnost. Mora da plati kirije za stan za prethodnih nekoliko mjeseci, tu su i računi, ali i svi troškovi koje ima oko kćerke Krune. Nikako mu nije trebalo da se upušta u tu avanturu i napusti rijaliti koji ga je hranio. Shvatio je svoju grešku, međutim teško će se do kraja sezone ponovo vratiti u rijaliti. Ipak je prekršio jedno od najstrožih pravila iz ugovora koji ja potpisao sa čelnim ljudima rijalitija – zaključuje Janjušev drug.

 

 

Nakon što je shvatio šta je uradio, Janjuš je zvao članove produkcije i molio da se vrati.

 

 

– Pokušao je da stupi u kontakt sa produkcijom, ali to mu nije pošlo za rukom. Čelni ljudi mu nisu odgovarali ni na poruke, ni na pozive. Poslao je nekoliko SMS poruka u kojima je zamolio članove produkcije da se ponovo vrati u rijaliti, jer mora od nečega da živi i zaradi novac za svoju porodicu.

 

 

Produkcija mu nije odgovorila na poruke, jer su svjesni da ne smiju da dopuste da rijaliti igrači grubo krše pravile, a onda da ih ponovo vraćaju kako bi mogli da zarade novac. Kad plati kaznu od 50.000 eura, tada će i moći da se vrati u rijaliti – ističe Markov drug.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin