JADNIK ima NAJGORU BOLEST na SVIJETU nalazi SE U NJEGOVE GACE – SIROTAN place od MUKE

Za jednog 27-godišnjeg mladića, mogli bi smo reći da je “najveći nesretnik na svijetu” jer je alergičan na sopstveni orgazam. Zbog ove bolesti on ima simptome slične gripu kad god doživi orgazam.

Slučaj neimenovanog mladića nedavno je objavljen u medicinskom časopisu Urology Case Reports od strane tima ljekara koji je uspješno liječio stanje antihistaminikom.
Naučnici su rijetku bolest čovjeka opisali kao alergijski ili autoimuni odgovor na sopstvenu spermu, što je izazvalo simptome slične gripu kao što su groznica, kašalj, kihanje, slabost mišića, kao i problemi koncentracije, pamćenja, pa čak i govora.

Zbog ovih iscrpljujućih simptoma povezanih sa sopstvenim orgazmom, muškarac je već duže vrijeme aktivno izbjegavao da spava sa svojom djevojkom.

Koliko god slučaj zvučao bizarno, on svakako nije jedini takav u svijetu medicine. Naučnici su do sada otkrili skoro 60 slučajeva ljudi pogođenih ovom rijetkom i ozbiljnom bolesti – medicinskim stanjem poznatim kao sindrom post-orgazmičke bolesti (POIS).

U stvari, sve više se prepoznaje kao iscrpljujući uzrok se*ksualne disfunkcije kod muškaraca, ali pošto je tako rijetko i neobično, često se pogrešno dijagnostikuje.
“Mnogi ljekari ne znaju za to, a javnost još manje. Više je nego vjerovatno da je nedovoljno dijagnostikovan, sa dosta oboljelih – rekao je dr Endrju Šanholcer, sa Medicinskog fakulteta Villiam Beaumont Univerziteta Oakland, koautor izvještaja o slučaju.

U slučaju 27-godišnjeg muškarca, autori izvještaja su napisali da su njegovi simptomi počeli kada je imao 18 godina. Narednih 9 godina, potpuno je odustao od vođenja ljubavi u krevetu nakon što je dobio kašalj, curenje iz nosa i kihanje, kao što je kao i koprivnjača na rukama kad god je doživio orgazam.

Neimenovani čovjek, kog ljekari nazivaju samo gospodin A, posjetio je brojne ljekare, od urologa do stručnjaka za infektivne bolesti, ali niko nije mogao da objasni šta mu se dešava. Prepisali su mu antibiotike, ali mu uopšte nisu poboljšali stanje.

Na sreću, nakon što su muškarcu dijagnostikovali sindrom post-orgazmičke bolesti, dr Šanholcer i njegov kolega su uspjeli da ga liječe sa nekoliko antihistaminika, od kojih je jedan (feksofenadin) doveo do povlačenja njegovih simptoma za oko 90 procenata.

RBSM RADIO 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin