JA SAM ŽENA SA 2 ZAVRŠENA FAKULTETA: Neda Ukraden otkrila šta nikad nije dozvolila muškarcima, PRETILI da će joj uništiti KARIJERU!

Neda Ukraden, pevačica, od kako se pojavila na estradnoj sceni izazivala je veliku pažnju, a njen privatni život bio je buran. Pevačica planira da objavi autobiografsku knjigu u kojoj će podeliti detalje iz privatnog života.

Neda kaže za Grand news da su tokom karijere mnogi uticajni muškarci pokušali da je kupe, ali je ona kako kaže to uduvek odbijala i nikada je takve ponude nisu zanimale.

– Nema tu prevelikog objašnjenja zašto… To je prosto neka moja privatna filozofija i načelo da nema toga što mi je neko obećavao u karijeri da bih ja zarad te karijere otišla za nekim, ako mi se ne sviđa… Bilo je i pretnji, ucena: “zagorčaću ti život”, “uništiću ti karijeru”… Ja sam žena koja je završila dva fakulteta, znaš koliko me je zanimalo da li ću otići negde da pevam – rekla je Neda i dodala:

– Imala sam oslonac u tom nekom obrazovanju koje me je činilo da budem malo nezavisnija, da budem samostalnija, što je ponekad završavalo i time da sam možda bila i previše kategorična.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin