“JA PLAĆAM POREZ I U NEMAČKOJ I U SRBIJI” Oglasila se Viki Miljković posle Janinog HAPŠENJA u Cirihu, evo šta je poručila još

0

Pevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da peva nakon čega je deportovana u Srbiju. Njena koleginica pevačica Viki Miljković otkrila je da se čula sa koleginicom nakon neprijatne situacije koju je doživela.

– Čula sam se sa Janom, dobro je ona, hvala Bogu. To je sve u opisu našeg posla, to se dešava, to može svakom od nas da se desi. Svako ko se bavi ovim poslom, i Jana i ja, ima nas dosta koji se bavimo skoro tridesetak godina ovim poslom, pa je nemoguće da ne dođe do neke neprijatne situacije. Što se tiče mojih odlazaka i nastupa u inostranstvu, ja već više od 20 godina imam i nemačke papire i tamo plaćam porez i ovde plaćam porez. Ja sam nekako vaspitana da budem čista i više volim da me to više košta, ali da sam ja mirna. Ja verujem i da je Jana, ona je takođe živela u Nemačkoj i znam da se i ona regularno bavi ovim poslom, mi smo ta neka stara škola koja vodi računa o tome, ali nepredviđenje situacije mogu uvek da nam se dese – rekla je Viki.

Podsetimo, pevačica je navodno provela noć u zatvoru pre nego što je prvim letom vraćena za Beograd. Na slavlju je Jana trebalo da nastupi zajedno sa Ljubom Aličićem. Međutim organizatori su odmah našli rešenje i našli zamenu i umesto nje je pevala Emini Tufo. Ljuba Aličić je na početku svog nastupa pozdravio publiku i tom prilikom je prokomentarisao situaciju sa koleginicom.

“A Janu nek je sramota što nije došla’, rekao je pre nego što je počeo da peva.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *