“Ja nisam krivac, ponižavala sam se na svakom koraku.” MELINA PRIZNALA KONAČNO ono što se samo nagađalo!

0

U zadnje vrijeme ne govori se toliko o razvodu Meline i Harisa Džinovića.

Jednostavno dva mjeseca nije bilo dana da se o njima ne govori a sada je malo spuštena lopta te priča se o nečemu drugom i jednostavno svima nam je lakse sada.

 

 

Tokom poslednjih nekoliko meseci estradu Srbije potresle su vesti o razvodu velikog broja parova za koje se verovalo da ce ostariti zajedno. Prvi par koji je došao do naslovice bio je Harisu Džinoviću i njegova bivša supruga Melina.

 

Nakon 22 godine bračnog života i plovidbe poznata modna dizajnerica i pjevač Haris Džinović dosli su do izazovnog zaključka da se njihova zajednica završi. Godine 2014. se desava da su izmijenili zavjete te tako dobili i blagoslov porodice te im je porodica upotpunio sin Khan i kcerka Gina.

 

Kada se pojavila informacija da su se oni razdvojili jednostavno svi su se pitali zasto jer Melina nije odavala takav utisak ali kako je receno i samo u javnosti, ona je jednostavno odavno imala nekog drugog jer odnos sa Harisom nije funkcionisao i samo je trebao kap da prelije da se zajednički dom napusti.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *