Izvadio PIŠTOLJ jer radnik “Gradske čistoće” nije ispraznio kontejner: UŽASAN napad na Bežanijskoj kosi

Incident se desio oko 14 sati, a do njega je došlo u ulici Surčinski put, kada je nepoznata muška osoba zaustavila kamion „ Čistoće“

 

Danas nakon pražnjenja kontejnera na Bežaniskoj kosi napadnut je vozač kamiona JKP “Gradska čistoća” S. Đ.

 

Incident se desio oko 14 sati, a do njega je došlo u ulici Surčinski put, kada je nepoznata muška osoba zaustavila kamion „ Čistoće“ i najpre vrebalno napala vozača tvrdeći kako ekipa preduzeća nije ispraznila kontejnere.

 

Vozač preduzeća je na verbalne napade odgovorio objašnjenjem da su kontejneri ispražnjeni na šta je napadač pištoljem nasrnuo na vozača.

 

– Napadi na zaposlene JKP „Gradska čistoća“ nažalost nisu retkost. Ogorčeni smo i oštro osuđujemo ovaj brutalan napad. Radnici „Čistoće“ časno i predano rade svoj posao, za dobrobit svih sugrađana, svakog dana u sedmici, 24 časa dnevno, u svim vremenskim uslovima.

 

Apelujem na građane da imaju u vidu njihov trud i posvećenost, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao – rekao je Marko Popadić, direktor JKP „Gradska čistoća“.

 

Do pucnjave srećom nije došlo, ali je vozač JKP „Gradska čistoća“ zadobio povrede u predelu glave izazvane udarcem pištoljem. Iz obližnjeg ugostiteljskog objekta u pomoć vozaču “Čistoće” priteklo je treće lice, a odmah je i pozvana policija.

 

Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika MUP-a koji su odmah izašli na teren, ovaj napad je okončan i napadač je procesuiran, a vozač “Čistoće“ prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar, gde se još uvek nalazi.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin