Iznervirala ga žena, pa je PITONU odgrizao glavu (FOTO)

epa06631550 An 18-year-old, five-meter-long reticulated python (Python reticulatus) weighing over 60 kilos is pictured during a preview during the exhibition 'Mysterious Animals', Europe's largest travelling exhibition of poisonous animals, at Evologia, in Cernier, Val-de-Ruz, Switzerland, 24 March 2018 (issued 27 March 2018). The snake will find take possession of its terrarium for public viewing in the exhibition on 27 March 2018. EPA-EFE/VALENTIN FLAURAUD

Policajci su razvalili vrata jer su čuli tuču u stanu, pa zatekli potpuno sumanut prizor

 

Muškarac sa Floride uhapšen je jer je navodno odgrizao glavu svom kućnom ljubimcu pitonu tokom svađe sa suprugom 31. jauara, saopštila je policija, prenosi CBS.

Kevin Majorga (32) iz Majamija optužen je za okrutnost prema životinjama i pružanje otpora prilikom hapšenja nakon žestoke rasprave sa ženom, koja je prerasla u tuču i koštala zmiju glave.

Policajci su odgovorili na prijavu svađe iz jednog stana i rekli da su unutra čuli tuču između muškarca i žene. Odlučili su da razbiju vrata kada su čuli ženu kako vrišti, dok su njihove komande da ih otvore bile ignorisane.

Majorga se u tom trenutku skrivao iza vrata. Policija je saopštila da se opirao dok su pokušavali da ga uhapse i da je jednog policajca udario rukom u lice iako su mu stavili lisice. To ih je navodno primoralo da nasilniku okuju i noge, dok je i dalje pružao otpor.

 

 

Kada su ga konačno obuzdali. policajci su došli do stravičnog otkrića. Supruga je policajcima rekla da je Majorga odgrizao glavu njihovog pitona kućnog ljubimca. To je potvrđeno kada su su pronašli zmiju kako leži pored vrata, sa glavom potpuno odvojenom od ostatka tela.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)