Iznenada PREMINUO novinar blizak Putinu: Izustio ove reči, a onda se samo SRUŠIO, oglasio se ruski lider

Još jedan saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina umro je ove nedelje. Vladimir Nikolajevič Sungorkin (68) preminuo je juče na poslovnom putu u selu Roščino na ruskom dalekom istoku.

Bio je glavni urednik ruskih državnih novina Komsomolskaya Pravda. Novine su prenele da je umro iznenada nakon što je “pokazao znakove gušenja tokom putovanja”.

– Dogodilo se apsolutno iznenada, ništa nije ovo naslućivalo. Bili smo u selu Roščino. Vozili smo se, već smo se probijali prema Habarovsku, planirali smo da stignemo uveče, a potom u Moskvu. Sve je bilo u redu – napisao je za KP njegov kolega Leonid Zaharov.

Umro od moždanog udara?
Prema Zaharovu, Sungorkin je pao u nesvest nekoliko minuta nakon što je predložio njihovoj grupi da pronađu “neko lepo mesto za ručak”.

– Tri minute kasnije Vladimir je počeo da se guši. Izveli smo ga na svež vazduh, već je bio u nesvesti… Ništa nije pomoglo. lekar koji je obavio prvi pregled rekao je da je po svemu sudeći reč o moždanom udaru, ali to je prvi zaključak – napisao je njegov kolega.

Putin je juče izrazio saučešće zbog smrti novinara, istaknuvši njegovu odanost svom pozivu.

– Smrt Vladimira Nikolajeviča Sungorkina veliki je gubitak za domaće novinarstvo, za sve nas. Bio je domoljub, izvanredna, kreativno darovita, talentovana osoba – poručio je Putin, a prenosi RIA Novosti.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin