“IZLAZIM NA SASTANKE I SPAVAM SA MUŠKARCIMA”: Ljubavni život najstarijih sijamskih blizanaca mnoge je ZAPREPASTIO

Nedavno smo pisali o sijamskim bliznakinjama Ebi i Britani Hensel koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Ljude je ponajviše zanimalo izgleda ljubavni život sijamskih bliznakinja.

Ebi i Britani
Ebi i Britani foto: Printscreen/youtube/ Naked Stories

Iako Ebi i Britani ne vole da pričaju o toj temi, istina je da one kao i drugi sijamski blizanci imaju ljubavni i intimni život, te se nedavno jedna od njih i udala.

Najbolji primer za to bi verovatno bila priča o Lori i Džordžu Šapelu (59) iz Pensilvanije koji su najstariji sijamksi blizanci na svetu. Dele 30 posto tela, ali se identifikuju kao pojedinci i imaju odvojene ljubavne živote.

Ebi Džordž Šapel su nasjtariji sujamski blizanci na svetu
Ebi Džordž Šapel su nasjtariji sujamski blizanci na svetu foto: Charles Sykes / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sijamske bliznakinje Šapel rođene su kao sestre Lori i Dori, ali 2007. Dori je počela da se identifikuje kao muškarac i sada je poznata kao Džordž. Lori je otkrila da želi da pronađe muža i ima decu, a otkrila je i da je izgubila nevinost s 23 godine. Džordž podržava sestrine veze i daje joj privatnost u intimnim trenucima s partnerima.

– Kada sam išla na sastanke, Džordž bi nosio knjige za čitanje. Ne vidim zašto bi me činjenica da smo spojeni sprečila da imam ljubavni život i da se osećam kao žena – ispričala je Lori koja je bila i verena 2006. godine, ali njen partner je nažalost poginuo u nesreći.

– Džordž je tada pazio na mene. Da nije bilo njega, ne znam bi li bih mogla to da preživim – dodala je.

Džordžu ne smeta što Lori želi da pronđe supruga i ima decu.

– Ona i njen budući muž mogu da rade šta god žele. Ja ću se ponašati kao da nisam tu – rekao je Džordž jednom prilikom.

– Naučili smo da brinemo o sebi od malih nogu i imali smo odlične ocene u školi – rekla je Lori koja je završila i fakultet i prvakinja je u kuglanju, a Džordž nastupa kao kantri pevač.

Lori i Džordž jedno drugom su najveća podrška
Lori i Džordž jedno drugom su najveća podrška foto: Charles Sykes / Shutterstock Editorial / Profimedia

– Kad smo se rodile, lekari nisu mislili da ćemo napuniti 30, ali dokazali smo da nisu bili u pravu. Toliko toga smo naučili u poslednjih 50 godina i nastavićemo da živimo život punim plućima – kaže Lori.

Džordž ne može da hoda pa Lori gura njegova kolica kako bi mogli da se kreću.

– Svako od nas ima svoje hobije, a za vreme njih onaj drugi čita knjigu, slaže slagalicu ili nešto treće. To je najbolji način da se nosimo s ovom situacijom – objasnila je Lori, a prenosi The Sun.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/