Izjava oca nestale Danke: Poslao 3 poruke – jednu o kćerki, drugu o policiji, treću o porodici

Miloš Ilić (30), otac nestale devojčice Danke Ilić iz Bora, u Srbiji, dao je večeras, 1. aprila prvu izjavu poslije nestanka svoje kćerke u Banjskom polju prošlog utorka.

“Samo želim da se moja ćerka vrati kući živa i zdrava! Policija radi svoj posao i ja njima verujem. Mi kao porodica ćemo se oglasiti kada se sve ovo završi”, rekao je Dankin otac za Blic.

 

Reporteri su ispred zgrade u Boru, u kojoj se trenutno nalaze roditelji male Danke Ilić, na parkingu sreli Dankinu majku Ivanu i babu. Majka nije željela da odgovara na pitanja i zajedno sa babom je ušla u zgradu iz koje izašao otac Miloš i dao kratku izjavu.

 

Otac i majka nestale Danke Ilić su minulih dana nekoliko puta saslušavani u policiji u okviru istrage o okolnostima misterioznog nestanka svoje ćerke. To, međutim, ne znači da su osumnjičeni za bilo šta, niti da će u budućnosti biti.

 

Intenzivan ritam saslušanja ljudi iz najbližeg okruženja nestale osobe je uobičajen u ovoj fazi slučaja i često dovodi i do toga da saslušavane ličnosti u nastavku budu u potpunosti isključene ako se utvrdi da nisu od interesa za dalji tok istrage.

 

Ujak nestale Danke Ilić danas je dva sata saslušavan u policijskoj stanici, nakon čega se oglasio i rekao da je cijela porodica u strahu, kao i njegova djeca: “Sad sam bio u policiji. Nemojte molim vas, djeca mi žive tu i uplašeni su. Rekao sam u policiji kratko šta sam imao.”

 

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak, oko 13.45 časova, u Banjskom polju kod Bora. Djevojčica je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinastozelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Djevojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE         www.rbsm-serije.com

Pratite nas na        INSTAGRAMU        I        FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin