IŽIVLJAVALI se nad Robertom, pa ga bacili u Dunav: Ponovo suđenje za SVIREPO ubistvo na Zemunskom keju

Njegovo beživotno telo je pronađeno 27. septembra 2019. godine

 

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je zbog bitnih povreda krivičnog postupka prvostepenu presudu Višeg suda kojom su, u saizvršilaštvu, Miroslav Mikić i Slobodan Kovrlija bili osuđeni na kazne zatvora u trajanju od po 30, dok je Marko Ivković dobio 20 godina robije i naložio ponavljanje suđenja, prenose Novosti.

 

Njima je izrečena i bezbednosna mera. Okrivljeni su oglašeni krivim jer su, kako je navedeno u optužnici, u noći između 21. i 22. septembra 2019. na Keju oslobođenja bb u Zemunu, u stanju smanjene uračunljivosti, usmrtili Roberta Romića na svirep način.

 

Oni su se tog dana našli sa Romićem i krenuli zajedno ka Zemunskom keju. Onda su ga, zajedno i u kontinuitetu, udarali i šutirali, pa su se zaustavili u jednom šumarku u blizini hotela “Jugoslavija”, gde je Mikić nastavio da maltretira Romića.

 

Svi zajedno su potom došli do zgrade jednog kazina, gde su nasilnici Romiću zadali veliki broj udaraca rukama, nogama i metalnom šipkom. Tom prilikom, Romić je zadobio teške telesne povrede, a nasilnici su ga potom bacili u Dunav.

 

Njegovo beživotno telo je pronađeno 27. septembra 2019. Svoj trojici okrivljenih produžen je pritvor.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin