Izgubio je ženu koju je volio više od života: 2 godine kasnije stiglo mu je pismo u kom je pisalo nešto nezamislivo…

0

Kada je 2001. preminula zbog raka jajnika, Brenda je za sobom ostavila muža i sinove. Oni su dugo bili skrhani zbog svog tragičnog gubitka.

 

 

Dva dana prije nego što je umrla, Brenda je prijateljici dala pismo s preciznim instrukcijama da ga pošalje radio-stanici kada njen muž Dejvid pronađe novu ljubav.


Brendin muž se dvije godine nakon njene smrti zaljubio u Džejn Abraham. Kada je Brendina prijateljica saznala za to, poslala je pismo radio-stanici.


“Zdravo, ja se zovem Brenda Šmic. Kada budete primili ovo pismo, ja ću već biti mrtva zbog raka jajnika. Ovo pismo će vam poslati moja draga prijateljica kada za to bude vrijeme…”


“Rekla sam joj da vam pošalje ovo pismo kad moj voljeni muž Dejvid bude nastavio sa svojim životom i kada upozna nekoga s kim želi da ga podjeli.”

 

 

“Znam da mu je sve ovo palo ekstremno teško. Sigurna sam da će donijeti najbolje odluke za našu porodicu i na vrijeme pronaći brižnu, saosjećajnu ženu koja će mu pomoći da odgoji dječake.

 

Znam da će ona biti nevjerovatna žena i voljela bih da sam mogla da je upoznam i da joj kažem koliko joj se divim što želi da se brine o većoj, proširenoj porodici s ljubavlju, posvećenošću i velikim srcem.”

 

 

“Pišem ovo zato što imam želju za Dejvida, naše sinove i za tu ženu i njenu porodicu ako i ona ima djecu. Želim da znaju da ih mnogo volim i da želim da se osjećaju sigurno u ovom svijetu punom bola. Nadala sam se da će mala usluga koju vam tražim zauvijek promjeniti njihove živote i da će shvatiti da ću uvijek biti s njima.”


“Dejvidovoj novoj izabranici želim dan, još bolje vikend, u kom će sebi ugoditi na sve moguće načine… Ona to zaslužuje zato što je maćeha mojim dječacima, a pogotovo što će malom Maksu pružiti majčinsku ljubav koja mu je toliko potrebna.

 

 

Želim da bude nasmijana i da zna koliko cijenim sve što radi za moju porodicu. Istrajnost će pobjediti. Hvala vam i volim vas, ko god da ste.” – objavio je portal “Fokuzz.com”.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU      I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *