“IZGUBILI smo tri mlada života”: Komšije i prijatelji nakon smrti mladića iz Topole u stravičnom UDESU

U selu odakle je nastradali mladić zavladao je muk, a komšije i prijatelji imaju samo reči hvale za ovog momka

 

Mladić koji je sinoć oko 22 sata nastradao na magistralnom putu Topola – Kragujevac imao je samo 22 godine. Do saobraćajne nesreće došlo je u selu Božurnja, kada je mladić Đ.S. izgubio kontrolu za volanom, sleteo sa puta i udario u drvo.

 

-Nesrećenog mladića pronašao je neko od vozača koji su tuda prolazili, kasnije smo čuli da je nastradali krenuo za Kragujevac. Na lice mesta su stigli vatrogasci i Hitna pomoć. Nesrećni mladić je bio još živ kada su stigle ekipe hitne pomoći i vatrogasci koji su ga izvlačili iz smrskanog automobila ali nažalost ubrzo je podlegao povredama, nakon što je transportovan u KC Kragujevac- izjavili su za medije meštani sela kod Topole.

 

U selu odakle je nastradali mladić zavladao je muk, a komšije i prijatelji imaju samo reči hvale za ovog momka.

 

-Ne znam šta je ovo, za desetak dana izgubili smo tri mlada života. Prvo nesreća u Trnavi, potom ovaj dečko što je vozio motor, sad naš drug, ovo je prava tragedija za čitav kraj.

 

Vredan i dobar momak, pošten, nikada nije brzo vozio, ne znamo šta se desilo i kako je tako nastradao. Možda klizav i valovit put, krivina, sam Bog zna zašto ga uze od nas, sada kada je život bio pred njim, još ni porodicu nije zasnovao, a imao je toliko planova i snova kao i svako- pričaju drugari i komšije nastradalog mladića.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin