IZGUBILA VIŠE OD 20 KG! Marija Kulić se prepolovila nakon lečenja u Turskoj, šokiraćete se kada budete videli kako sada izgleda (PAPARACO)

Nakon što joj je dijagnostikovan tumor štitne žlezde, bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, Marija, postala je jedna od glavnih tema žute štampe. Ona je zajedno sa svojim surpugom, koji je takođe oboleo od teške bolesti, mesecima bila na lečenju, operacijama i hemioterapijama. Kako dugo nisu uslikalni, ekipa emisije “Paparaco Lov” rešila je da poseti Niš i pronađe bivšu zadrugarku.

Mariji je, naime, šitna žlezda odstranjena operativnim putem, a kako se navodi u medijima, stres je jedan od glavnih faktora koji je doveo Kulićevu do ovog stanja, a kako se može primetiti u kadrovima koje je usnimila paparaco ekipa, Miljanina majka lakša je za 20 kilograma.

Bivša zadrugarka svratila je do jednog salona lepote, u kom se zadržala neko vreme, te je tom prilikom pokazala svoju vitku liniju.

Nakon što je završila sa sređivanjem kose, Marija je izašla na ulicu i nervozno tražila taksi vozilo, kojeg nigde nije bilo na vidiku, pa je tom prilikom skinula masku, što je “Pararaco Lov” i usnimio. Pink.rs, Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen