Izašla je iz džipa, ušla u WC, a zatim… Radnici pumpe u Apatinu zatekli prizor koji ih je skamenio!

0

Dijana Perić i Vladimir Lerman, zaposleni u benzinskoj pumpi u Apatinu, služe kao svetli primeri da su vrednosti integriteta i poštovanja i dalje prisutni u našem društvu.

 

 

Tokom nedavne smjene, dvojac je otkrio novčanik u kojem se nalazila znatna suma novca. Intrigantnom istragom uspjeli su locirati zakonitu vlasnicu i vratiti joj novčanik sa svim netaknutim sadržajem.

 

Predmetni događaj dogodio se prije tačno deset dana, u popodnevnoj smjeni u kojoj su oba ova mlada lica radila. Iz džipa beogradskih tablica iskrcali su se muškarac poodmaklih godina i mlada žena, za koju se ispostavilo da je njegova biološka ćerka.

 

 

Dok je ćerka koristila toalet, on se raspitivao za put do groblja, jer su bili na putu na sahranu. Mi smo mu pružili pomoć i oni su nakon toga otišli.

 

 

Ubrzo nakon toga, jedan od naših kolega je primetio novčanik u kupatilu. Uzimajući ga, otkrili smo mnoštvo stvari u njemu – pored raznih dokumenata i kartica, bila je i pozamašna suma novca u evrima i dinarima. Iako nismo računari, pravi vlasnik nas je kasnije obavestio da je ukupan iznos preko 100.000 dinara“, prepričava Dijana.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU             I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *