IZA NEVINOG LICA, KRILA JE BOLESNE MISLI: Kada je ubila preko 2.000 žena, STIGLA JE OSVETA o kojoj se i danas priča

0

Najsurovije žene ubice svih vremena opisane su u knjigama, a oni koji su čitali o njima nisu mogli da veruju da takva zverstva može da počini živi stvor:

Majra Hindli (1942 – 2002)

Majra Hindli i njen ljubavnik Ian Bredi, poznati su po tome što su sredinom 60-ih godina prošlog veka kindapovali, seksualno zlostavljali, mučili i na kraju ubli troje dece mlađe od 12 godina i dva tinejdžera. Osuđeni su na tri kazne doživotnog zatvora, a o Majri je napisano mnogo knjiga i snimljeno nekoliko filmova i proglašena je najokrutnijom ženom u Velikoj Britaniji, prenosi Kafenisanje.s

Beverli Alit (1968 – )

Beverli Alit, medicinska sestra iz Grantama, ubila je 1991. godine za 59 dana četvoro dece koja su bila pod njenim nadzorom, koristeći različita sredstva. Takođe je pokušala da ubije još šestoro mališana, a ozbiljno povredila još njih troje. Prozvana je anđelom smrti i osuđena na doživotnu robiju.

Meri En Koton (1832 – 1873)

Engleskinja Meri En Koton je arsenom usmrtila 21 osobu, među kojima su bili i njena deca, muževi, majka, prijatelj i ljubavnik. Kazna za zločine koje je počinila bilo je vešanje.

Ilse Koh (1906 – 1967)

Ilse Koh, supruga Karla Oto Koha, komandanta koncentracionog logora Buhenvald, ostala je zapamćena zbog uzimanja suvenira od kože ubijenih zatvorenika sa karakterističnim tetovažama. Po završetku Drugog svetskog rata osuđena je na doživotnu robiju. Obesila se u ženskom nemačkom zatvoru u Ajhahu 1. septembra 1967.

NE PROPUSTITE

Irma Greze (1923 – 1945)

Irma Greze je bila jedna od žena zaposlenih u nacističkim koncentracionim logorima Ravenzbriu i Aušvic, a o njenoj surovosti su kasnije do detalja pričali preživeli logoraši. Nakon završetka rata, osuđena je za zločin protiv čovečnosti. Pogubljena je 1945. godine.

Rozmari Vest (1953 – )

Rozmari Vest je uzdrmala svet činjenicom da je zajedno sa svojim mužem Fredom počinila 10 ubistava, uključujući i ubistvo njihove kćerke Heder. Fred je počinio samoubistvo pre početka suđenja a Rozmari se nalazi na odsluženju doživotne zatvorske kazne.

Eržebet Batori (1560 – 1614)

Mađarska grofica Eržebet Batori je jedna od najpoznatijih serijskih ubica u istoriji čovečanstva. Procenjuje se da je zajedno sa još nekoliko saučesnica mučila a potom i ubila između 300 i 2.000 devojaka. Njeni zločini su otkriveni 1610. godine, nakon čega je zazidana u svom dvorcu u kojem je pronađena mrtva četiri godine kasnije.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *