Iz razlike u godinama sam profitirala: Evo koliko je Melina mlađa od Harisa Džinovića

Melina i Haris Džinović odlučili su da stave tačku na ljubav dugu dve decenije!

Popularni pevač kratko se oglasio i nije želeo da demantuje, ali ni da potvrdi navode srpskih medija. Takođe, Melina nije želela da komentariše delikatnu situaciju u kojoj se našla njihova porodica.

– Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu.

– Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom.

– U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima – otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Kako je počela ljubav Meline i Harisa?
Upoznali su se dok je Melina čekala svog tadašnjeg dečka koji se, igrom slučaja, takođe zvao Haris. Susret je, kako se pisalo, bio pod čudnim okolnostima.

Do njihovog sledećeg susreta došlo je sasvim slučajno, kada je on imao zakazan nastup u Zagrebu, počeli su da se dopisuju i malo-pomalo se zbližavali, a onda je Haris Melinu pozvao da mu bude gošća u Parizu.

– Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući – ispričala je Melina Džinović u intervjuu.

Ona se vratila kući kada je bila već u poodmakloj trudnoći. Porodica je za njenu vezu već tada saznala iz medija.

– Mi smo se vraćali iz Francuske i prolazili kroz Zagreb kada je Melina bila u poodmakloj trudnoći. Seli smo i popričali, sve je bilo okej, jedino što je tata poželeo crnog vina, pa ga je žena šutala ispod stola i govorila mu ‘nemoj više’, a on na to kaže: ‘Što, kad je vino ko borovnica’.

Pročitajte: Razvode se Melina i Haris Džinović – Pevač napustio njihovu vilu na Senjaku, ovo su detalji
Ona je istakla da su se njeni roditelji na kraju „zaljubili“ u njega.

– Odmah su se „zaljubili” u njega. Svaki roditelj koji vidi da mu je dete srećno s nekim ne može tu osobu da gleda kroz bilo koju drugu prizmu.

Došli smo do toga da više vole njega nego mene. Ponekad mi to malo i zasmeta, ali Hari je njihov ljubimac.

Par je dobio ćerku Đinu i sina Kana, a 2014. su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav na luksuznoj jahti.

Haris Džinović je u jednom intervjuu istakao da veoma dobro funkcionišu u braku.

– Nas dvoje smo dvadeset četiri sata dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako, jer odlično funkcionišemo. Mi smo se jednostavno našli.

– Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovek, valja me ispratiti, zahtevan sam, ali nisam znao da postoji u meni deo plastelina koji se može oblikovati – rekao je Haris Džinović jednom prilikom.

Melini Džinović se život promenio iz korena.

– Ja sam iz te razlike u godinama izuzetno profitirala u životu. Godine su stvar na papiru. Harisa sam upoznala kada je on uveliko imao karijeru i nisam morala da prolazim sa njim put do uspeha, više i manje uspešne pokušaje, razočaranja i nesigurnosti, što generalno prolazite sa nekim vaših godina.

– Kada smo se upoznali, on je svoj život imao debelo uređen i jedino što ga je zanimalo je da stvori porodicu.

– Za njega je to tada bilo nešto novo, imao je veliku želju i vreme za to, baš zato što je sve ostalo postavio na svoje mesto – ispričala je Melina Džinović tada.

Inače, Haris je rođen 1951, a Melina 1981. godine. Razlika od tri decenije nije im nikad uticala na harmoničan odnos koji su gradili donedavno.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin