IZ BOSNE SU OTIŠLI S JEDNIM KOFEROM, ŽIVELI SU U 14 KVADRATA I POČELI ŽIVOT OD NULE a sada SVI ZNAJU ZA NJU

0

Monika Radulović rođena je 1990. godine u mestu Zavidovići u Bosni. Kada je imala 4 godinje, njena porodiva izbegla je za vreme rata u Australiju. Inače, roditelji su joj Srbi, a na dalekom kontinentu život su gradili od nule.

Monika je postala manenekenka i mis Australije, po čemu je postala poznata širom sveta.

– Mama, tata, brat i ja smo živeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umeju, radili su razne poslove da bi nas prehranili… – ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.

Monika se ostvarila na svim životnim poljima, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom. Udala se za Aleksandra Ljubičića, sa kojim je pre dve godine dobila sina Luku. Par je razmenio bračne zavete u martu 2018, a pre toga su bili četiri godine u ljubavi, a dobili su i drugo dete.

Ona je titulu Mis Univerzuma dobila 2015. godine, a uprkos karijeri u modelingu nije zapostavila školovanje – diplomirala je psihologiju u Sidneju. Proslavila se i učešćem u australijskoj verziji rijaliti šoua “Survivor”.

Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama – na Instagramu je prati gotovo 110 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim poznatim brendovima.

1 / 6 FOTO: RICHARD MILNES / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *