Ivana Tramp nađena mrtva na DNU STEPENIŠTA: Otkriveno i kako je provela POSLEDNJE dane

Vest o Ivaninoj smrti prvi je podelio bivši predsednik SAD, Donald Tramp

 

Ivana Tramp umrla je u 73. godini nakon što je pronađena bez svesti u svojoj kući u Njujorku na dnu stepeništa, i to samo nekoliko sati pre nego što je imala termin u frizerskom salonu.

 

Policija istražuje je li pala i je li pad na bilo koji način doprineo njenoj smrti, ali u policiji kažu da nema tragova kaznenog dela. Osoblje koje je stiglo u rezidenciju i istražitelji su je pronašli na dnu stepenica u njenoj kući na Menhetnu nešto pre 13.00 u četvrtak. Zvaničan uzrok smrti još nije potvrđen.

 

– Bio je to veoma tužan dan – rekao je Erik Tramp dok je izlazio iz kuće svoje majke u blizini Central parka.

 

Ivana je provela svoje poslednje dane pripremajući se za dugo očekivani odlazak u Sen Trope u petak, na svoje prvo putovanje nakon pandemije kovida 19 jer se sve vreme plašila kretanja i putovanja kako se ne bi zarazila.

 

Planirala je posetu svom uobičajenom frizeru na dan kada je pronađena mrtva, rekao je zaposleni u salonu za Dejli mejl.

 

Vest o Ivaninoj smrti prvi je podelio bivši predsednik SAD, Donald Tramp, putem objave na svom Truth Social nalogu u četvrtak popodne.

 

– Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku – napisao je on.

 

Tramp je imao troje dece sa svojom bivšom ženom, sa kojom se oženio 1977. i razveo 1992. godine, a svoju prvu ženu je opisivao kao ‘”lepu, neverovatnu” ženu.

 

Detektivi veruju da je Ivana Tramp nastradala nakon pada niz stepenice, možda zbog bolesti koju ima, rekao je policijski zvaničnik za Dejli njuz.

 

Veruje se da je smrt iznenadna. Vlasti istražuju da li je srčani zastoj možda imao ulogu u njenoj smrti, preneo je list.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin