Ivan je oženio 3 žene i želi 50 djece: Planira još žena dovesti, a evo koje uslove moraju ispune

Ivan je oženio 3 žene i zajedno žive u skromnom stanju, a želja mu je da mu rode 50 djece.

 

Ivan Sukhov je u kući doveo tri žene. Naime, život je počeo sa svojom zakonskom suprugom Natalijom, a svojim primjerom pokazao je da ljubav i brak ne poznaju granice, a pored Natalije doveo je još dvije žene.

Sa svojim prvim zakonskom ženom bio je u braku bio 11 godina kada je riješio život nastave u poligamskoj vezi.

 

Natalija, u početku nije bila za to, ali je kasnije popustila kada ju je ubijedio da zaista želi da ima veliku porodicu. Njegova želja je da ima 50 djece.

 

„U početku sam bila protiv toga i nisam mogla da zamislim celu situaciju, ali sam shvatila da mi je to velika želja“, kaže Natalija.

 

Natalija je rodila šestoro djece, dok je Ana donijela na svijet troje. Medina je relativno nova u Ivanovom životu, tek se nedavno pridružila njihovoj zajednici.

 

Kaže da se zaljubila u Ivana nakon što je videla priču o njemu na lokalnoj televiziji, odlučivši istog trenutka da započne zajednički život s njim, čak i ako ne odobri svoju porodicu.

 

Žive u stanu sa tri spavaće sobe, a Ivan svaku noć provodi sa jednom od žena. Ako se neka od njih naljuti, može se desiti da nekoliko nedelja ne spava s njom. Njegova želja je da se presele u veću kuću u predgrađu, kako bi svima obezbedio više prostora, a on će se maksimalno potruditi da ostvari svoj san o velikoj porodici.

 

Njegov cilj ostaje isti – želi da ima 50 djece, i to sa što više žena. Jedini uslovi koje postavlja za nove supruge su visina i vitkost.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)