Ista jeziva STVAR povezuje Bojanu, Mariju i Kiku zbog koje su izvršile SAMOUBISTVO

Ističe i da niko nije mogao da nasluti da će doći do tragedije

 

Vest da je manekenka Bojana Šarac preminula pre nekoliko dana potresla je modni svet, a prema nezvaničnim informacijama, nesrećna devojka izvršila je samoubistvo.

 

Iako je bila uspešan student psihologije i imala zavidnu manekensku karijeru u zemlji i inostranstvu, Bojana se navodno godinama borila s depresijom, saznaju mediji.

 

Kako izvor blizak porodici preminule navodi, promene u njenom ponašanju išle su iz krajnosti u krajnost, ali niko iz njenog okruženja nije mogao ni da nasluti da će doći do ovakve tragedije.

 

– Bojana je oduvek odavala utisak posebne devojke, vrlo svesne svoje lepote. Bila je prepoznatljiva po svom samopouzdanju i specifičnom stilu odevanja.

 

Gde god bi se pojavila privukla bi pažnju, ali se duboko u sebi borila sa stanjima depresije. Često bi se povukla u sebe i danima se ne bi javljala nikome, a prijatelji su sve do kobnog dana uspevali da je izvuku iz tih stanja. U noći kada se ubila ništa nije ukazivalo na to da je loše – priča izvor, i otkriva da je manekenka zavaravala sebe odlascima u klubove.

 

– Noćni život i lude žurke za Bojanu su predstavljali neku vrstu pražnjenja od negativne energije i tuge koja bi je obuzela kad ostane sama u stanu. Imala je faze da ide iz jednog ekstremno pozivnog raspoloženja u drugo, ekstremno negativno, i da se pita čemu život. Nismo je shvatali ozbiljno, na to smo gledali kao na njeno izučavanje psihologije čoveka i čovekovog okruženja.

 

Pored toga, imala je srećnu vezu, ostvarila bi sve što zamisli i nekoliko sati pre samoubistva je bila u kontaktu s porodicom i prijateljima i delovala je veselo – navodi izvor, koji ipak smatra da su njene česte promene fizičkog izgleda ukazivale ne to da vodi borbu sa samom sobom.

 

Dešavalo se da dugu kosu skrati i ošiša se na ćelavo, potpuno promeni imidž i danima nosi samo crnu odeću i martinke. Posle tih faza bi se pojavila u lepršavim haljinama, s dugom perikom.

 

Brinulo nas je kada se takve promene dešavaju u roku od nedelju dana, ali nas je ubeđivala da joj sve brzo dosadi i da je u pitanju eksperimentisanje. Sada kada je više nema, ostaje da se do kraja života pitamo šta smo mogli da uradimo da joj pomognemo – zaključuje izvor.

 

Povodom Bojanine smrti oglasio se i njen otac, kao i prijatelji koji se od nje opraštaju u stotinama komentara ispod poslednje fotografije koju je objavila.

 

– Otišla je moja ćerka. Uzeo mi je Bog u njenoj 28. godini – napisao je otac na svom Fejsbuk profilu.

 

Samo četiri godine ranije srpska manekenka Marija Ćurčić izvršila je samoubistvo u svom stanu na Savskom vencu.

 

Bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je spotove i reklame i uspešno radila kao voditeljka, a jeziva sličnost je u tome što se poput Bojane i ona borila s depresijom.

 

Krajem prošle godine, jutjuberka Kristina Kika Đukić digla je ruku na sebe.

 

Kika je pronađena mrtva 8. decembra prošle godine. Bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal “K1KA” broji oko 700 hiljada pretplatnika.

 

Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila mučnu borbu sa “bulingom”, vidom nasilja na društvenim mrežama, zbpg čega je pala u depresiju i digla ruku na sebe.

 

Nažalost, sve tri mlade devojke i njihove tragične sudbine povezuje ista stvar – depresija.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)