ISPRIČAO SAM PRIJATELJU ŠTA MOJA ŽENA RADI U KREVETU: Čim je čuo priču, odmah je rekao da me vara – odala ju je 1 stvar

Čovek je na neverovatan način posumnjao da ga žena vara. Naime, on je prijatelju ispričao njegovu situaciju sa ženom u krevetu, a onda mu je taj isti drug uneo crv sumnje.

– Ja sam muškarac u ranim četrdesetima i moja žena (koja je istih godina) odjednom želi da radi sve te nove stvari u krevetu i puno je više zainteresovana za seks nego pre. Ne žalim se jer mi je to očito ugodno i zabavno, ali kad sam to spomenuo prijatelju u pabu, rekao je da možda ima aferu i da ju je to toliko zapalilo te želi intimni odnos – kaže i objašnjava da mu je prijatelj rekao da se šali, ali da on sada tu ideju ne može da izbaci iz glave.

Zabrinut muškarac, Muškarac
foto: Shutterstock

– Honorarno radi kao pomoćnica u nastavi u lokalnoj osnovnoj školi, tako da ima dovoljno vremena i u kontaktu je s puno mladih očeva zbog posla. Da li je neobično da neko u četrdesetoj postane avanturista u seksu? U srećnom smo braku već 15 godina i iako je naš seksualni život uvek bio dobar, bio je i pomalo predvidiv i obično sam ja taj koja pokreće stvari. Možda sam paranoičan, ali sada mi je ideja u glavi, ne mogu da prestanem da razmišljam o tome.

Potražio je od savetnice “Mirora” savet.

– Nemoj da dovodiš u pitanje svoj brak i vernost supruge zbog glupog komentara koji je dao prijatelj u pabu. Verovatno je samo ljubomoran jer to radi u misionarskom položaju u mraku! Ako ste toliko osetljivi na malo šale, nemojte razgovarati o seksu sa svojim prijateljima – poručila mu je ona.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin