ISPOVIJESTI za LAKU NOĆ- REKAO mi je tvoj ZADATAK je da obučeš ŠTO kraću SUKNJICU, ali ne SMIJEŠ oblačiti GAĆICE ISPOD

Čini mi se da nikada nisam lakše dogovorio s*ks. Sve je bilo na blic. Bilo je kao u 50 nijansi sive. Ja sam bio taj kome je ona sve ugađala. Čuli smo se ujutru. Rekla je da ide na faks pa onda sa drugaricama u šoping.

– Tvoj prvi zadatak je da obučes što kraću suknjicu danas gde god da ideš, ali gaće ne smeš oblačiti ispod. Želim da se tako slikaš na javnim mestima i šaljes mi te slike.
– Daj bre, kako ću tako da idem skoro gola po gradu, primetiće neko.
– Ne interesuje me to. Uradi šta sam ti rekao inačeću te žestoko kazniti.

Tako je i uradila. Stizale su mi slike nje kako lagano zadiže suknju na ulici, tako da se vidi obrijana p, pa onda se guuzi isto tako, a u isto vreme pazi da je neko ne vidi dok to radi.

Onda mi je stigla slika na kojoj sedi na wc šolji u nekom kafiću i nabija prste u piicu. Nisam joj rekao da sme to da radi, ali bilo je više nego očigledno da je jako pali sve ovo i nije mogla da se obuzda. Sve u svemu, nije poslušala moja naređenja i morao sam da je kaznim. Pozvao sam je telefonom.

– Šta radiš to ? Jesam li ti dozvolio da maziš picuuu i guraš prst u nju? Je li ? Pričaj…

– Pa nisi mi dozvolio, ali mnogo sam naaapaljena, znaš koliko sam vlaaažna, ne mogu više.

Kako je objasnila drugarici da je udara po duuupetu ne znam, uglavnom mi je stigla slika crvenog duupeta sa tragovima prstiju na koži, uz poruku “ti si lud, ali mi se jako sviđa sve ovo”.

Bilo je vreme da joj uradim nešto konkretno pošto je ispunjavala sve moje želje i naređenja bez pogovora. Pozvao sam je da dođe kod mene kada padne noć. Moja soba u podrumu u kojoj držim sve te igračke i sprave je bila spremna za nju. Došla je oko 9h uveče. Na ulazu sam joj odmah stavio lisice na ruke i povez preko očiju.

– Sada te vodim u moj kutak za uživanje. Radiću ti stvari koje nikad nisi probala, i jedino pravilo koje moraš da poštuje je da, šta god da ti uradim, ne smeš izgovoriti ni jednu reč. Da li ti je to jasno?

– Da

Sišli smo niz stepenice, a onda nastavili da hodamo prema toj sobi dugim hodnikom. Rekao sam joj da lagano hoda ispred mene i kada dođe do vrata rečiću joj da stane.

Tako je i uradila. Hodala je lagano. Nisam skretao pogleda sa njene savršene okrugle, malo veće guuuuze, obučene u kratak tesan, šorčić bele boje koji je ocrtavao taaange. .

Ušli smo unutra. Stajala je i ćutala na sred sobe. Sa plafona je visio konopac kojim sam joj zakačio ruke, već vezane lisicama i lagano ih dizao u vis, zatežući konopac sve dok ruke nisu bile toliko visoko podignute i vezane da je, i ako je u jako visokim štiklama, jedva na prstima dohvatala patos.

Prišao sam joj, osećao sam kako lagano drhti, bila je jako jako uzbuđena, i možda malo uplašena… Uhvatio sam je jednom rukom za kosu a drugom oko vrata, blago je stežući, jezikom sam joj prešao preko usana:

Sisaaao sam joj jezik, grizao usne i bradu dok je ona stajala i daahtala tako vezana. Jednim naglim pokretom sam joj pokidao dugmiće na košulji a onda sam joj i brus isekao između siiiisa.

Zatim sam uzeo štipaljke sastavljene metalnim lancem i stavio joj na braa davice, dahtala je jako i blago jauknula oba puta kada sam joj zakačio štipaljku-

Lagano se naaaaguzila, izbacujući guuuzu prema meni koliko god je mogla u tom položaju.

Raširio sam joj guuuzove. Uh kako lepa mali ružičasti čmmmar je imala.

Rupica joj se širila i sužavala. Uzeo sam mali plug i stavio joj ga u duupe.

Ustao sam i počeo da je ljubim dok sam joj rukom trljao piiiku jako, jako brzo.

Bilo je vreme da pređemo u drugu fazu igranja.

Skinuuuo sam se. Peenis mi je već uveliko bio dignut i tvrd.

Drkaam ga lagano ispred nje smeškajući se.

Ti bi ga ljubila sada, znam to, ali ne može, ne zaslužujes to.

Onda sam je podigao sa poda, i naguuuzio je preko stola. Picaa joj je bila spremna za razvaljivanje, sva mokra i vrela.

Ušao sam u njuu od pozadi naglo, žestoko divljački.

Jauknula je jako kada ga je osetila ceelog.

Tuucao sam je žestoko šamarajući joj guzove, širio sam joj duupe rukama a plug je poigravao u njenom čmaaaru dok sam žestoko prodirao u njenu picu.

Izvadio sam ga, okrenuo je, podigao na sto i raširio noge, nastavio sam da je kaaram zverski štipajući joj braaadavice i stežući joj gruudi ogromne.

Uvijala se i daahtala kao luda, uživala je.

Promenili smo pozu. Rekao sam joj da me zaaajaše dok ja ležim na podu. Nabijala se na veliki tvrdii peeenis žestoko.

Kako je dobro mešala i nasedala dok sam joj ja rukama širio guuzove i gurao i vadio plug u čmaar.

Gurnuo sam je sa mene, pala je pored mene a ja sam ustao, uhvatio je za kosu podigao do penissa i svvvršio joj u usta jako. Nikada tako nisam svršiio.

Mlazevi speeerme su šikljali po njenom licu, kosi, ustima, spuštali se niz njeno teeelo.

Guutala je kao luda.

Iscrpljeni smo bili oboje. Očistila se i obukla šorčić a košulju je onako poderanu nekako svezala da posluži dok ode kući. Odvezao sam je kući. Sve vreme je ćutala, baš kako sam joj rekao. Kada sam stao ispred njene kuće rekao sam joj da može da priča.

– Bila si dobra večeras, jako sam uživao.
– Ovo je bilo… nemam reči, pokidao si me!
– Jel ti se svidelo?
– Još uvek ne mogu da se osvestim od utisaka. Šta si mi sve radio… Ali da, uživala sam.
– Tek ćeš uživati, ovo je samo početak… Ajde beži sada, javiću ti se.

Izašla je iz kola, jedva je hodala do kuće…

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin