Ispovijest žene koja vara godinama muža sa njegovim prijateljem: ČEKAMO DA MOJ SUPRUG UMRE, PA SVE DA OBJELODANIMO

Za britanski “Gardijan” anonimna žena podijelila je svoje razloge i načine da bude sa još jednim muškarcem koji nije njen suprug, a da za to niko ne sazna.

 

Ljubav i sreća u dvadesetogodišnjem braku sa Stivenom su joj važni, ali su važni i u njenoj aferi sa Majklom. Iako se nije lako odlučila na ovaj korak, kao razloge za svoju odluku ne navodi tipične izgovore kao što su propast braka, nova veza ili novi list u životu.

 

Kaže kako nije započela aferu jer joj nešto nedostaje u braku, iako imaju svakodnevne diskusije, uvijek se trudila da osvježava svoj bračni život. Mnogo toga rade zajedno kao porodica, druže se s prijateljima i uživaju u raznim hobijima, a organizaciju smatra ključnom za sve što postiže u toku dana.

 

Uporedo, u glavi drži i dnevnik viđanja s Majklom, ali nikada ništa nije zapisala o njemu. Nema ljubavnih poruka niti mejlova koji nisu povezani sa poslom, obzirom da rade u istoj branši.

 

„Stiven se prvi sprijateljio sa Majklom, upoznao ga je na jednom školskom događaju. Nije mogao da vjeruje da se ne poznajemo i da se nismo sreli, pa nas je ubrzo upoznao. Potpuno se razlikuje od Stivena koji je vrlo iskren, entuzijastičan i raspoložen, dok je Majkl sanjar i kreativac sa oštrim smislom za humor -kaže žena u svojoj ispovijesti.

 

Bila je poprilično potresena kada je shvatila da joj je Majkl privlačan. Stivena je smatrala za nekoga ko voli da laska sebi i nikada nije ispoljavao ljubomoru, što je njeno interesovanje za muža stavilo po strani.

 

„Ovo je bilo drugačije. Prvi put od kako smo se vjenčali mogla sam da zamislim da imam aferu i u početku mi je bilo neprijatno. Počela sam da smišljam kako da to izvedemo, a da se nikad ne sazna i gotovo da sam sama sebe ubjedila da se već bavim tim. Poslije toga, bila je zabava na kojoj smo se jako napili i to se stvarno dogodilo. Majkl i ja smo počeli da flertujemo. Mislila sam da će se sutradan život vratiti u normalu, jer se to dešavalo pred Stivenom i Džejn, ali nije – nastavlja žena.

 

U početku je to bio samo razgovor. Ispitivali su jedno drugo o osjećanjima prema supružnicima, proveravali da li je ono drugo bilo nekada nevjerno i opipavali da li je razmišljalo o tome. Ubrzo, nije mogla da prestane da razmišlja o tome, prenosi Stil.

 

„Jedne večeri, Majkl mi je poslao eksplicitnu poruku. Bila sam šokirana i sigurna da je pijan. U tom trenutku, moja savjest je bila skoro čista, pa sam rekla Stivenu: “Vidi Majkl mi je upravo poslao poruku koja je namijenjena Džejn!”, on je smatrao da je to smješno, pa sam odgovorila: “Nije li ovo za Džejn? Stiven kaže blago njoj”. Kasnije, Stiven ga je stalno zadirkivao za to – priča supruga.

 

Nakon toga, Majkl se pravdao da je primjetio da joj se dopada, što je žena i priznala. U narednim mjesecima uslijedilo je planiranje i dogovaranje kako započeti aferu. Složili su se da je to produžetak jakog prijateljstva i da niko neće posumnjati.

 

Prvi intimni odnosi dogodili su se na poslovnom putovanju, ali nije prošlo kako su se nadali, jer su oboje bili nervozni. Oboje pod teretom krivice, morali su da se vrate svojim kućama.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–      KLIKNI OVDJE       www.rbsm-serije.com

Pratite nas na      INSTAGRAMU      I      FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin