ISPOVIJEST RAJKE (63) sokirala SELO – POZALILA se KOMSINICI da je non STOP NAPALJEENA – JADRANKA zinula KO MAGARE i istrkeljala SVE DETALJE

Bračni život neretko može biti komplikovan, a odnosi partnera menjaju se s godinama. Od početne zaljubljenosti i opčinjenosti jedno drugim, neretko dolazi do zahlađenja odnosa i gubitka požude. Ispovest jedne udate Britanke potpuno je ogolila istinu o bračnim odnosima.

– Suprug i ja imamo po 63 godine, u braku smo dve decenije i imamo odraslu decu. Imamo i odličan seksualni život ali samo iz razloga što ja uvek preuzimam inicijativu.

Priznajem da volim seks, volim da izgledam lepo, održavam formu i trudim se da uvek budem našminkana i sređena. Kao takva, želim da se od strane supruga oseđam poželjno.

Ne vidim ništa sramotno u tome što želim da imam seksualne odnose sa svojim suprugom. Dva ili tri puta nedeljno ga pitam da imamo seks i nikada me nije odbio. Ipak, na prste jedne ruke mogu da izbrojim koliko je on puta inicirao seks poslednjih godina.

Pokušala sam da razgovaram sa njim o tome, međutim, uvek dobijem isti odgovor: Nije važno ko ima inicijativu, bitno je da oboje uživamo u tome – počinje svoju ispovest ova udata žena u zrelim četrdesetim godinama.

shutterstock.comMašta o strasti sa suprugom, zauzvrat ne dobije ništa

Kako dalje objašnjava, nije problem samo u inicijativi, već što njen suprug radi sve da ugasi potpuno strast. Kao da se zastitio i nje i njihovih intimnih odnosa:

– Ponekad bih volela da dođe kući, gurne me na krevet i zgrabi me, ali umesto toga, ode gore da se presvuče u pidžamu i papuče kao starac. Svoje ponašanje opravdava time što nije u formi. Mislim da je potpuno pogrešno shvatio šta želim od njega kao svog bračnog partnera. Da li negde grešim – pita se ova nesrećna supružnica.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin