ISPOVEST PR*STITUTKE iz NOVOG SADA nikoga neće ostaviti ravnodušnim – DETALJNO opisala KO su joj SVE KLIJENTI i šta traže od NJE

Muž me tukao, sekao po telu i po meni gasio cigarete. Izbo je i nekog čoveka ranije i morao je da plati kaznu. Zato me je naterao da se prostituišem, kako bi preko mog tela zaradio za odštetu.

Jedva sam živu glavu izvukla – priča K. I. (28), majka 8-godišnjeg dečaka, na čijem su telu još uvek vidljivi ožiljci. Međutim, i nakon što se spasila od njega, nastavila je da se bavi najstarijim zanatom na svetu.

Kaže kako to radi da bi zaradila za stanarinu i osnovne potrepštine. Dodaje kako njeni najbliži sumnjaju da se bavi pružanjem seksualnih usluga.

Foto: Profimedia
FOTO: PROFIMEDIA

– Najteže mi je bilo kad sam počela da prodajem svoje telo. Kasnije sam se već navukla na heroin – kaže ona tiho.

Majka joj je pomogla da se skine sa droge. Međutim, od prostitucije još nije odustala.

Foto: Profimedia
FOTO: PROFIMEDIA

– Ne znam ništa drugo da radim, a najsrećnija bih bila kada bih mogla sa sinom da živim u svojoj kući. Međutim, to sada nije moguće, a sin je kod moje majke – kaže ona.

Mušterije su joj, objašnjava, i stariji, ali i mlađi muškarci.

– Ranije su to uglavnom bili samo stariji, ali sada više nema pravila – kazala je, pa ispričala što joj se nedavno dogodilo.

Foto: AP
FOTO: AP

– Zvao me čovek da dođem u hotel. Sela sam u taksi i razmišljala kako je čudno što me neko u četiri sata ujutru zove. Došla sam, javila se dobro poznatoj ženi na recepciji i produžila do sobe.

Ali tamo nije bio jedan čovek, čula sam više glasova. Pitala sam: “Šta je ovo?!” i krenula prema izlazu, međutim on me je uhvatio za ruku i pozvao ostale muškarce da mu se pridruže. Iz kupatila su izašla dva čoveka, krupna, ćelava, s odvratnim licima. Smejali su mi se i rekli su zajedljivo:

“E, da znaš šta te sad čeka!” – priča ona i dodaje: ‘Nisam imala šanse protiv njih. Ređali su se na meni po nekoliko puta. Vukli me po podu… A onda je jedan uzeo pivsku bocu i navukao na nju kondom…”

 

Foto: Reuters
FOTO: REUTERS

– Strahovala sam da će moji saznati. Znam da nemaju dovoljno novca za sebe, a ne još i za mene i moju sestru koja se tek upisala na fakultet. Misle da radim u butiku, tako je bolje.

Ko bi još mogao da razume da ja zapravo prodajem seksualne usluge, osim mojih kolegica i ponekih ljudi koji pomažu nama što to radimo. Možda grešim, možda bi me moji i razumeli, ali ne želim da oni nose taj teret koji ide s ovim poslom. Dovoljno je što ja živim s tim. Uskoro ću skupiti novac za svoj biznis. Planiram zaista da otvorim butik i zaposlim i kolegicu s kojom radim ovde. Jedva čekam taj dan – ispričala je M. K. iz Novog Sada.

 

BONUS VIDEO:

NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/