Ispovest prevarenog muža ŠOKIRALA sve: Dozvolio ženi da VODI LJUBAV sa šefom, razlog je neverovatan

Ispovest prevarenog muža ŠOKIRALA sve: Dozvolio ženi da VODI LJUBAV sa šefom, razlog je neverovatan

Jedan muškarac iz Srbije podelio je svoju nesvakidašnju priču na sajtu Ispovesti. Naime, on je saznao da ga supruga vara sa svojim šefom, što ga je šokiralo.

 

 

Kada sam saznao da me žena vara sa njenim šefom, nisam mogao da dođem sebi.

 

Bilo mi je muka, vrtelo mi se u glavi jer je stvarno volim. Ipak sam skupio snage i započeo tu temu sa njom – jada se muškarac i nastavlja:

 

– Priznala mi je da me voli ali da kod nas nema strasti odavno i da, koliko god se trudio, jednostavno ne mogu ništa da promenim i predložila mi razvod. Sa druge strane njega ne voli, jer je čista slika ženškaroša i zna da nije jedina sa kojom isto tako postupa, ali je tolika strast da ona doživi orgazam dok ga oralno zadovoljava – napisao je on.

 

Kako je naveo, on je odlučio ne samo da ženi oprosti prevaru jer je mnogo voli, već da joj dozvoli da povremeno ima intimne odnose sa šefom!

 

– Znam da će mnogi reći da sam lud ili budala ali iako to ne bih mogao da gledam, ženu sam ipak pustio da povremeno ima s*ks sa njim – završava muškarac ispovest koja je sve šokirala i izazvala lavinu komentara. (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin