ISPOVEST OČAJNOG MUŽA: “Supruga hoće da me ostavi, ne može očima da vidi moju bivšu ženu”

Kako je rekao njoj se ne sviđa što je sa bivšom ostao u korektnim odnosima zbog dece.

 

Uklopiti nekadašnju i sadašnju porodicu nije jednostavno, posebno kad su u cečlu priču uključena i deca. Jedan Britanac potražio je savet bračnog terapeuta, jer kako je objasnio, ne zna kako da se izbori sa ljubomorom sadašnje supruge koja ne podnosi njegovu bivšu suprugu s kojom ima dvoje dece.

 

Problemi zbog bivše

Kako je u iskrenoj ispovesti priznao ovaj muškarac između njega i bivše žene nema ničega, a povezuju ih samo deca koju su dobili zajedno.

– Kada sam se razveo pre nekoliko godina moja bivša žena i jasmo se dogovorili da će nam naša deca uvek biti prioritet. Posle nekoliko godina upoznao sam sjajnu mlađu devojku, zaljubili smo se i venčali. Pre tri meseca smo dobili sina, a ona se toliko promenila da ne mogu da je prepoznam – započeo je svoju ispovest ovaj Britanac.

Prema njegovim rečima, žena ga optužuje da ima nešto sa bivšom suprugom samo zato što su ostali u korektnim i prijateljskim odnosima zbog dece.

– Moja žena ne razume da ne mrzim bivšu suprugu, naprotiv. Ona je sjajna, odlično je prihvatila moju drugu porodicu posebno mog najmlađeg sina kog sam dobio u drugom braku. Moja bivša se takođe ponovo udala i meni je drago da je ponovo srećna. To što naš brak nije uspeo ne znači da treba da se mrzimo posebno što smo i dalje roditelji naše dvoje dece koje zajedno podižemo iako više mi nismo par – dodao je on.

 

Uklopiti nekadašnju i sadašnju porodicu nije jednostavno, posebno kad su u cečlu priču uključena i deca. Jedan Britanac potražio je savet bračnog terapeuta, jer kako je objasnio, ne zna kako da se izbori sa ljubomorom sadašnje supruge koja ne podnosi njegovu bivšu suprugu s kojom ima dvoje dece.

Ona ne razume kako može da bude u prijateljskim odnosima sa bivšom ženom

 

Njegova bivša ima novog muža i srećna je s njim

Kako je ispričao, nedavno se duže zadržao u kući bivše žene kad je pomagao njoj i njenom suprugu da raščiste kuću posloe proslave rođendana njihovog sina.

– Ostao sam s njima i popio još jedno pivo. Kad sam se vratio kući moja sadašnja supruga me je dočekala sa oštrim rečima, posvađali smo se baš žestoko, pa je počela da preti da će me ostaviti. Ona ne može očima da vidi moju bivšu iako sam joj više puta objasnio da sam s njom u kontaktu zbog dece – upitao je u očaju ovaj Britanac.

Bračni teraput smatra da se njegova druga žena oseća nesigurno i da je to izvor njene frustracije.

– Možda je ranjiva usled hromonskih promena jer je nedavno postala mama. Sve što možete da uradite je da joj stalno govorite koliko je volite i da je vaša veza sa bivšom prošlost, ali održavate stvari prijateljskim zbog dece. Predložite da svi izađete zajedno, negde neutralno. Odlazak u park da gledate decu kako se igraju, gde su vaša bivša i njen muž u blizini da dele brigu o deci, može pomoći vašoj ženi da vidi da nema nikakvog razloga za brigu – poručio je terapeut.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU             I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin