ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK: Poslednji trenuci jadne TRUDNICE pre nego je gurnuo sa LITICE

Porodica jadne žene još uvijek ne može doći sebi, niti mogu vjerovati da je njihov zet bio sposoban za tako nešto. Naime, Hakan Asal i njegova supruga Semra, čekali su svoje prvo dijete.

Kako kaže porodica, Semra je bila presretna zbog svega, jedva je čekala da vidi svoje dijete, a bila je uvjerena i da Hakal misli isto kao i ona. Međutim, postoji osnovana sumnja da je upravo Hakan gurnuo svoju ženu sa litice, dok su bili na zajedničkom putovanju.

Hakan se nekada činio kao brižan suprug, a volio je uvijek adrenalin i opasne sportove, čak i prije braka. Kako kaže porodica pokojne Semre, njih dvoje su bili na odmoru kod grada Mugla, Turska.

Nakon što se desila navodna nesreća, Naim, Semrin brat, primjetio je kako se Hakan ponaša čudno. Nije pokazivao nikakve emocije, a čak nije izašao iz auta po njeno tijelo, nego je čekao njenu porodicu da to obavi.

Također, iako se Hakan brani da je u pitanju bila nesreća, brže bolje je uzeo novac od osiguranja odmah po smrti svoje žene, jer su oboje bili osigurani. Naim kaže i da njegova sestra nije podnosila uzimanje zajmova, a da su otkrili nakon njene smrti tri zajma na njeno ime.

Hakan je samo tvrdio kako je on htio da se oboje osiguraju jer su često išli na takva opasna mjesta. Kazao je kako je njegova žena stavila telefon nakon slikanja u torbu, a onda tražila njegov, te dok se on okrenuo čuo ju je kako vrišti.

Objavljen je snimak jednog turiste koji je zabilježen samo nekoliko minuta prije nego se sve to desilo.

Nekoliko minuta kasnije tvrdi se da ju je gurnuo sa litice…  Šta vi mislite?

Turista koji je snimao snimak tvrdio je da je vidio Aisala kako se čudno ponaša.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)