ISPLIVAO CJENOVNIK: Teodore Džehverović

ISPLIVAO CJENOVNIK: Teodore Džehverović

Pjevači već mjesecima ne nastupaju, otkako je proglašena epidemija koronavirusa. Zbog toga što sada nemaju redovne prihode mnogi se žale na svoju egzistenciju, ali ne i mlada zvijezda Teodora Džehverović, koja je smislila način da dobro unovči svoju popularnost na društvenim mrežama.

Iako nije tezgarila, Džehverovićeva je prethodnih mjeseci ozbiljno zarađivala od reklama na Instagramu, o čemu svjedoči i njena prepiska za zainteresovanim oglašivačem, koja se širi društvenim mrežama.

Njoj je stigla poruka s poslovnom ponudom, na koju je ljubazno odgovorila i objasnila koliko naplaćuje svoje usluge.

– Zdravo. Reklame naplaćujemo. Da objavimo reklamu sa proizvodom koji mi odaberemo na stori je 500 evra. Da se objavi na fid (na profilu) 700 evra. Srdačan pozdrav – napisala je Teodora sa svog zvaničnog profila.

 

 

Teodora je proteklih mjeseci reklamirala razne privatne smještaje i vile po Srbiji, gdje je boravila, kupaće kostime, obuću, suplemente za sportiste, a kako se šuška, na nedeljnom nivou je u prosjeku zarađivala dvije do tri hiljade evra. Uzme li se u obzir da je pojačala oglašavanje tokom pandemije, za proteklih šest mjeseci samo od promocije brendova i usluga na društvenim mrežama zaradila je blizu 50.000 evra!

Da finansijski dobro stoji, govori i to što je mlada pjevačica nedavno odmorom u luksuznoj vili u Sarajevu častila svog dečka Nina Čelebića, brata Savu i snajku Adrianu, a potom i platila ljetovanje u Hurgadi za cijelo društvo, što ju je izašlo oko deset hiljada evra.

 

(RBSM RADIO)

 

RBSM RADIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!