Isplivali jezivi detalji: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju zbog ljubomore, ove poruke su presudile FOTO

Tragedija Ksenije Pajčin je potresla Srbiju

Pevačica Ksenija Pajčin je život izgubila 16.marta 2010. godine.

Tragedija Ksenije Pajčin ledi krv u žilama- evo šta se zapravo desilo
Ovo je potreslo kako Srbiju tako i region, a njoj je presudio dugogodišnji dečko Filip Kapisoda koji je zatim presudio i sebi.Iako se Ksenijino ime proteklih meseci provlači kroz medije zbog Zvezdana Slavnića, jezivi detalji njene smrti nikada neće biti zaboravljeni. Naime, kako su mediji svojevremeno preneli, još na samom početku je bilo jasno da je reč o ubistvu i samoubistvu, a prema konstrukciji zločina, Filip je prvo upucao Kseniju, koja je pronađena u hodniku, a zatim je presudio sebi u sobi. Nakon 13 godina i dalje je nejasan motiv za ubistvo, a tokom godina su se podizale mnoge polemike, a najčešća je bila ta da je Kapisoda ubio Kseniju zbog ljubomore, pisao je svojevremeno Espreso.Međutim, kasnije su se za medije oglasili etektiv Braca i profesor Jung koji su do detalja opisala šta se zapravo desilo te kobne noći.

– Motiv za ovo ubistvo nije ljubomora, već nešto mnogo misteriozno i mnogo ozbiljnije. U štampi je izneto da je Filip Kapisoda bio mnogo ljubomoran, međutim, to nije tačno. Filip je bio momak iz sveta mode, on je sa Ksenijom odlazio po noćnim klubovima gde je ona nastupala i bio je svedok kada ona prilikom izvođenja tih svojih predstava ima i fizičkog kontakta sa mnogim gostima.

Zapravo, ona se mazila i skoro razmenjivala nežnosti prilikom svog pevanja i nastupa. On je sve to shvatao i gledao je to kao njen posao. Čak je i ona jednom rekla da je Filip jedini muškarac koji razume njen posao i da njemu to uopšte ne smeta. To je na kraju krajeva i bila istina, tako da ljubomora, koja se ističe kao motiv ovog ubistva, zapravo pada u vodu – rekao je detektiv Braca, a zatim i dodao:

– Ključ ove isterije i Filipovog ponašanja nalazi se upravo u njegovom telefonu. Tog dana sve je bilo idilično. Bili su u noćnom provodu, pomirili se, zajedno su, vole se. I sve je to tako trajalo do kasno u dan, sve dok Ksenija nije uzela njegov telefon.

Ona je kao i svaka znatiželjna devojka pogledala Filipov telefon i detaljno pregledala sa kim se njen dečko dopisuje. Upravo se desilo ono što je ona i sumnjala. Ksenija je pročitala poruke od jedne osobe koju je odlično poznavala i bila je sto posto sigurna da je to osoba sa kojom je nju Filip prevario. Ona ga je odmah probudila i umesto poljupca počela je da se svađa sa njim i da ga napada za prevaru i za izdaju.

Rekla je: Evo upravo te je zvala tvoja ljubavnica. Dok je svađa trajala, ona se sve vreme oblačila i spremala za izlazak. Filip je pokušavao da joj objasni, da je smiri, međutim, to nije prolazilo.

Svima je poznato kako se sve i završilo, a tragedija Ksenije Pajčin i dan danas izaziva mnogo emocija kada je u pitanju ova pevačica koja je bila omiljena kako u Srbiji tako i u regionu.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *