Isplivali EKSPLICITNI snimci policajke u UNIFORMI: Pukao skandal kada se saznalo gde ih napravila (FOTO)

Britanska policajka Kler Ogden (40) snimila je eksplicitni video u uniformi dok je bila na dužnosti i zbog toga je prošle godine morala da napusti policiju, piše tabloid Dejli Star.

Ona je poslala svom partneru jedan snimak samozadovoljavanja i napravila još videa s*ksualne prirode u policijskoj stanici Redkar, rečeno je na nedavnom saslušanju pred disciplinskim većem.

Kler se pravdala pred visokim oficirima da tehnički nije bila na dužnosti u tim trenucima jer je bila na pauzi za ručak. Međutim, njeno objašnjenje nije prihvaćeno uz obrazloženje da je na taj način ukaljan ugled policije u javnosti.

Ovo telo inače istovremeno istražuje celu policijsku stanicu u kojoj se incident dogodio, a do sada su ih ocenili “neadekvatnim” po sva tri osnova: efikasnosti, efektivnosti i legitimnosti. Ovo je, kako pišu britanski mediji, prvi put u istoriji da je neka stanica “pala” na sva tri ispita.

Utvrđeno je da ne uspevaju u sprečavanju kriminala i antisocijalnog ponašanja, praćenju i hapšenju osumnjičenih, zaštiti ugroženih, iskorenjivanju korupcije i adekvatnom ophođenju prema javnosti i sopstvenom osoblju. Inspektore disciplinskog veća je posebno zabrinuo nedostatak „etičkog ponašanja“.

Ogdenova, koja je od 2004. godine u policiji je rekla da je napravila pogrešnu odluku u tom trenutku.

– Sišla sam dole u ​​kancelariju da odem u kupatilo. Poneo me je trenutak. Mislim da nikad nisam doživela veću sramotu. Skrhana sam. Kad bih mogla da vratim vreme i promenim svoje postupke uraila bih to. Ne mogu rečima da opišem koliko mi je žao – kazala je ona.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin