Isplivale informacije iz ZATVORA: Serijski silovatelj stalno radio OVO, stražari ga hvatali na delu

Javnost je uznemirena nakon puštanja silovatelja povratnika Igora Miloševića na slobodu. Vladimir Savić, bivši pripadnik službe bezbednosti, učestvovao je u hapšenju višestrukog silovatelja Igora Miloševića, koji je nakon odsluženih 15 godina zatvora, izašao na slobodu.

– Kao jedan od učesnika hapšenja Igora Miloševića, potom i Saše Mege još jednog višestrukog povratnika koji će uskoro izaći iz zatvora. Ja sam još u junu preko društvenih mreža upozoravao da će Milošević izaći i da je to lice koje nema stalnu adresu prebivališta – rekao je Savić.

On se potom i osvrnuo na veliku akciju hapšenja Igora Miloševića te davne 2007. godine.

– Te 2007. bila je velika akcija policije gde smo ga 4 dana ganjali, ali pošto nije imao adresu prebivališta samo se slobodno šetao i činio krivična dela. U jednom danu je 10 žena napao. Bio je i onaj butik čuveni u Maksima Gorkog gde mi dođemo, a on je već počinio drugo krivično delo na drugom kraju grada. Lociran je bio na Adi Huji preko puta Avala Ade. Isti slučaj je bio i sa Sašom Megom, rekao je Savić.

– Sa mog aspekta je to bolest, jer i kada počini on se stalno vraća. Ako uzmemo u obzir da je Igor Milošević počinio prvo krivično delo 1994. godine, samo je pitanje dana kada će ponoviti novo krivično delo. Imam kontakte sa nekim ljudima koji rade u zatvoru i oni su mi rekli da su ga tokom odsluženja zatvorske kazne više puta dnevno hvatali kako masturbira. Po meni je trebalo u zakon uvesti da takva lica kada izađu iz zatvora moraju imati nanogicu – rekao je Savić.

Inače, Saša Mega (42), osuđen je na 20 godina zatvora u julu 2012. godine zbog četiri silovanja koja je počinio 2009. godine u Beogradu. Do novembra 2014. bio je u Zabeli, a onda je prebačen u zatvor u Padinskoj skeli, takozvani – “Alkatraz”.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  IZMEĐU SVETA I MENE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/category/izmedu-sveta-i-mene/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin