Isplanirala je UBISTVO bivšeg muža i njegove PASTORKE (13), pa doživela šok: Brutalno su joj smestili

Policija je dobila dojavu o njenim ubilačkim namerama, pa su pripremili tajnu operaciju

 

Merilin Žou (56) iz SAD planirala je da ubije novu ženu svog bivšeg muža i njegovu 13-godišnju pastorku. Međutim, kada je stigla u Trenton u Nju Džersiju da razgovara ugovori krvavi posao sa ubicom, ispostavilo se da je on policajac.

Policija je dobila dojavu o njenim ubilačkim namerama, pa su odlučili da organizuju tajni sastanak sa policajcem prerušenim u ubicu da bi se potvrdila sumnja iz dojave, prenosi Dejli star pisanje lokalnih medija.

Tokom sastanka, koji se dogodio 18. decembra, Žou je predala 21.000 dolara licu za koje je mislila da je ubica i obećala da će isplatiti još 20.000 dolara kada nova supruga i njena ćerka budu mrtve.

Uz novac, Žou je dala “ubici” fotografije supruge i ćerke, kao i gumene rukavice za jednokratnu upotrebu i peškir koji je trebalo da upotrebi nakon ubistva. Policija je nakon toga pretresla njen dom u Pensilvaniji gde je pronašla preostalih 20.000 dolara koje je odvojilaza drugi deo isplate.

U saopštenju za javnost Tužilaštva je potvrđeno da je primarna meta bila nova supruga njenog bivšeg muža. Međutim, takođe je otkriveno da je njena 13-godišnja ćerkabila potencijalna meta.

– Žou je takođe rekla službeniku na tajnom zadatku da ako žrtvina 13-godišnja ćerka bude prisutna u vreme ubistva, i ona treba da bude ubijena – navodi se u saopštenju.

Žou je optužena po dve tačke za pokušaj ubistva prvog stepena, kao i jednu za pranje novca. Ona se trenutno nalazi u pritvoru gde čeka suđenje.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin