“IŠLI SU KOD LEKARA, PA SU SVRATILI KOD ALEKSE, A ON IH JE SVE POBIO” Komšije iz Knjaževca frapirane posle stravičnog zločina!

0

Nezapamćen zločin dogodio se danas popodne u Knjaževcu kada je Aleksa Milojević (22), kako se sumnja, hicima iz lovačke puške ubio svog oca Predraga (60), kao i babu Saru (83) i dedu Miću Milojevića (81).

 

 

Jezivi zločin šokirao je čitav Knjaževac, a komšije iz ulice u kojoj se sve dogodilo za Kurir kažu da su ih uznemirile policijske sirene i sirene ekipe Hitne pomoći.

Komšije je ovaj zločin podigao sve na noge, a kako su otkrili za Kurir, Aleksa je u ovoj kući živeo sam, a članovi porodice Milojević uputili su se ka Knjaževcu kako bi otišli na kontrolni pregled kod lekara.

 

 

– Bilo je strašno, odjednom su se sve ekipe sjatile u kuću Milojevića. Kada smo čuli šta se desilo zanemeli smo. Poznajemo porodicu. Inače, u toj Aleksa je živeo sam, dok su baba, deda i otac živeli u jednom selu u okolini Knjaževca. Juče su njegovi otac, deda i baba išli kod lekara na kontrolu i svratili su kod njega, a on ih je sve pobio – kažu komšije i dodaju da ne znaju šta je konkretno prethodilo trostrukom ubistvu.

 

 

Kako se saznaje, mladić je posle trostrukog ubistva uhapšen, a policiji je navodno rekao da je ubio članove svoje porodice iz samilosti.

 

– Ubio sam ih jer nisam mogao više da brinem o njima – navodno je rekao mladić nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

 

Ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, izjavio je “da je Milojević izvršio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu”.

 

 

– Deda je bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni. Ubistvo je izvršio iz lovačkog oružja svog dede. Odmah je uhapšen i priznao je krivično delo. Policiji je izjavio da nije više mogao da brine o njima – potvrdio je Dačić.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU     I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *