IŠLA SAM KROZ SELO I VRIŠTALA NA SAV GLAS! Pjevačica rodila sina sa 16 godina, sa 19 doživjela tragediju!

Folkerka Stojanka Novaković, poznatija pod nadimkom Stoja, svojevremeno je ispričala potresne detalje iz svog privatnog života. Stoja se sa 16 godina udala, ali je već sa 19 godina ostala bez supruga. Drama se odvijala u selu Perlez.

– Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako – ispričala je pevačica za “Alo”.

– Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede – dodala je ona u svojoj ispovesti…

Kako je navela, sa svojom porodicom nije bila u dobrim odnosima jer se oni nisu slagali sa njenom preranom udajom, a ni porodica njenog supruga je nije volela.

– Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega – ispričala je tada Stoja jednom prilikom.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin