Inspektori otvarali oči ubici iz Gradačca u hladnjači: Otkriveno zbog čega su to radili

Beživotno telo monstruma Nermina Sulejmanovića (35), koji je počinio trostruko ubistvo u Gradačcu, još uvek se nalazi u hladnjači Komemorativnog centra u Tuzli. Naime, osim što niko ne želi da preuzme njegov leš i da ga sahrani, postoji još jedan razlog što se njegovo telo i dalje nalazi tamo.

“Dnevni avaz” otkrio je da je to zbog činjenice da je njegovo lice bilo potrebno istražiteljima kako bi otključali mobilni telefon.

Naime, prva opcija bila je preko prsta, međutim, pošto to nije uspelo, na kraju su mobilni telefon otključali preko njegovog lica, kako bi mogli dalje da istražuju sa kim se dopisivao i ko mu je pomogao u zločinu.

Prema saznanjima “Avaza”, Sulejmanović je imao tu opciju uključenu na mobilnom telefonu.

– Istražitelji su njegov ajfon, kojim je snimao svoj krvavi pir, odneli u hladnjaču i pokušali otključati pomoću njegovog otiska prsta, međutim, bila je uključena i opcija prepoznavanja lica. Potom su otvorili oči ubice i prineli telefon licu, međutim, u tom momentu se telefon isključio zbog potrošene baterije – ispričao je izvor “Avaza”.

Sve se to događalo u početku istrage, prvih dana nakon što je njegovo telo prevezeno u Komemorativni centar. Međutim, postoje i drugi načini da se dođe do podataka iz telefona koji sada pretražuju inspektori.

Od dana kada je Sulejmanović ubio Nizamu Hećimović, oca i sina Onder, teško ranio Harisu Onder, Nedima Pamukovića i policajca, počela je i panika među onima koji su na bilo koji način bili bliski s njim.

– Od sadržaja njegovog telefona strahuju mnogi. Šta je to što će istražitelji otkriti, javnost će saznati vrlo brzo – dodaje tamošnji izvor iz istrage.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, čiju je likvidaciju snimao na društvenim mrežama uživo. Da tragedija bude veća, on je ubistvo počinio naočigled njihove devetomesečne ćerkice.

Nakon ubistva Nizame, Sulejmanović je usmrtio Denisa i Đengiza Ondera, oca i sina koje je poznavao od ranije, i ranio još tri osobe.

Nizama Hećimović je nekoliko dana pre ubistva tražila mere zabrane prilaska za Nermina Sulejmanovića, ali Opšinski sud u Gradačcu je odbio njen zahtev, pravdajući odluku nedostatkom dokaza.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin