IMATE OSJEĆAJ DA VAS STALNO PRATI NESREĆA: Odmah izbacite ove 3 stvari iz doma! FENG ŠUI STRUČNJACI DALI SAVJET ZLATA VRIJEDAN…

Prema Feng šui filozofiji, praktično svaka stvar kojom smo okruženi ima svoje specifično značenje. Od posebnog značaja je i kako opremamo dom jer svaka stvar donosi određenu energiju u naš životni prostor. Nije važno samo koje stvari unosimo u kuće već i tačno gde ih stavljamo. Ipak, za ove tri stvari ne treba da bude mjesta u vašem domu jer ruše harmoniju i donose lošu sreću.

VRATA CRNE BOJE

Ulazna vrata su najvažniji deo doma. Ona su brana koja čuva našu intimnu od spoljnih uticaja i zato bi bilo najbolje da budu velika, sjajna i bijele boje, s metalnom bravom. Važno je da ulazna vrata uvijek budu besprijekorno čista. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sjever, inače će u vaš dom ući loša sreća.

BILJKE SA BODLJAMA

Feng šui upozorava da biljke koje imaju bodlje donose lošu sreću. Kaktusi prema ovoj filozofiji prekidaju dobru energiju koja cirkuliše u domu. Kao posljedica ovog nedostatka protoka snage u vašem domu, može se dogoditi da okruženje bude puno tenzije i negativne energije.

OGLEDALO U SPAVAĆOJ SOBI

Prema Feng šui vještini ogledala u spavaćoj sobi donose lošu energiju i mogu biti krivac za loš i nemiran san. Ogledalo okrenuto prema krevetu se tumači kao prizivanje i miješanje drugih ljudi u bračnu zajednicu, i donosi mogućnost preljube.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin