IMAO sam ODNOSE sa SUPRUGOM u ŠUMARKU pred DRUGIM parom – NAMJERNO sam JE NATEGAO napolju DA I OVI GLEDAJU

Tad smo bili mladi, pred publikom žena i ja. Par godina u braku samo. Vraćali smo se iz nekog restorana. Mini suknjica, gole nogice pored mene. Ne žurimo kući. Skrenem s puta na sporedni put. Drugi auto parkiran u mraku, istih namera. Nama smešno.

Njoj naročito sa istom namerom su tu. Oborim sedišta, skinem sebe pa nju do gać.ica i brusa. Ona odmah prihvati igru. Namerno ne želim da je skinem.

Bili smo dovoljno udaljeni od drugih kola da se ne vidimo u kolima. Otvorim svoja vrata, ona me gleda čudno. Izađem, potpuno g*o, obiđem oko kola i otvorim njena vrata.

Uhvatim je za ruku i ona izađe iz kola u crnom brusu i g*ćicama. Smešno joj. Susedna kola su dovoljno blizu i oni unutra mogu lepo da nas vide.

Žena prihvati igru odmah, ljubimo se i mazimo, polako joj skinem brus i ga*ćice. Sve prihvata. Zna da nas oni iz kola gledaju.

Natrtim je na haubu tako da joj lice bude okrenuto prema drugim kolima, da joj vide lice, uguram joj ga ot.ozadi. Njeno glasno “uuuggghhhhhhh”.

Kao da nikog nema ispred nas, poptuno se predala, meša lagano zad.njicom, duga kosa joj se raščupala, na*bijam joj ga snažno, ne može da izdrži, glasno mokrila “aaaaggghhhhhhh”.

Kod mene je potrajalo jer ne mogu brzo, izvadim ga i isp.skam je po leđima, ona mirna, natrćena preko haube, okrene se g.la, ode do vrata, uzme maramice i onako g.la, obriše leđa. Uđemo u kola, obučemo se. Smejemo se. Susedna kola se nisu pomerila.

IZDAVAO sam stan DVEMA SELJANKAMA iz UNUTRAŠNJOSTI – Jesu MALO RUŽNJIKAVE ALI se dobro JE*BU – Šok ISPOVEST MIOMIRA

 

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  BALKANSKA BAJKA  na LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/25/balkanska-bajka-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin