Connect with us

Ljubav i Strast

Imao sam miran život, a to što mi je falilo, ona mi je pružila! N*BIJAO SAM JE KAO NIKAD NIJEDNU!

Published

on

Nedavno sam preko jedne stranice za upoznavanje upoznao Doli, mladu i jako se*sualno nezasitnu curu koja je bila dvadesetak godina mlađa od mene. Da se razumemo, ja sam u braku, ali mi je jednostavno falilo ono nešto u s*ksu.

Tako smo se mi i upoznali, a sve je počelo kad se javila na moj profil i jednostavno rekla da ju privlače stariji i iskusni muškarci.

Bio sam iznenađen, a onda sam ju nazvao i na moje iznenađenje javila se:

– Zar zbilja želiš moj ku*ac u svojoj pici? – bio sam direktan.
– Da, sva je mokra i trebalo bi mi ju dobro napuniti – glas joj je bio tako jeb*zovan da mi se ku*ac odmah digao.
– Gdje si ti sada? – mirno sam ju upitao.
– U stanu.. – znao sam da je tu na faksu, a inače je bila iz Dalmacije, pa sam samo upitao gdje je točno, pa mi je rekla i obećao sam da dolazim za pola sata.

 

Nakon dvadesetak minuta lude i nervozne vožnje kroz grad stigao sam do zgrade gdje imala unajmljen stan sa cimericom.

Pozvonio sam na vrata i otvorila mi je ona, obučena u kućni svileni ogrtač ispod kojeg nije imla ništa kako sam uskoro otkrio.

Njene bradavice su bile tvrde i napinjale svilu ogrtača, a moj k*rac je bio sad vidljivo napet i spreman da pukne.

Povela me u stan, pa smo uskoro sjedili u dnevnom i gledali se kao da ne znamo što bi sad napravili. Onda me upitala da li bih nešto popio, a ja sam pristao, pa je otišla do kuhinje, ali sam ju svejedno vidio dok se saginjala da izvadi bocu soka iz frižidera i lijepo sam vidio njenu obrijanu mladu pi*u, pa sam odlučio napraviti sam prvi korak.

Čim nam je donijela sok odložio sam čašu i privukao ju k sebi. Njena p*ca je bila u visini moje glave, pa sam samo odvezao kučni ogrtač i zabio jezik u njeno međ*nožje.

Uzdahnula je i zabila mi nokte u glavu privlačeći me na ….  Uh kako je bila mokra.

Zatim sam ustao i počeo se skidati, a ona je skinula ogrtač, pa sam sad vidio njene bujne si*e, a dok sam skidao košulju ona mi je otkopčavala remen i hlače, te ih povukla niz noge zajedno sa boksericama.

Moj ku*ac je izletio u punoj veličini i širini sa već vlažnim gla*ićem, a ona ga je primila sa obje ruke i uvukla u svoja usta.

Na moje iznenađenje gutala ga je skoro do kraja, a onda bi se zagrcnula pa bi ga vadila, pa opet ispočetka.

Mislio sam da ću sv*šiti prije vremena, te sam ju odmaknuo od svog k*rca i polegao ju na trosed, raširio joj n*ge i namjestio ga na ulaz u njenu p*cu.

Gledali smo se u oči, a ona je tiho rekla:

– Izj*bi me dobro.. trebam to..

Gurnuo sam joj ga odmah do kraja i počeo ju ludački je*ati. Stenjala je i uzdisala, a moj kurac joj je ulazio do jaja u picu iz koje je obilno curilo.

 

Osjetio sam da mi dolazi, pa sam ga brzo izvadio i još dva puta potegao rukom, te sam počeo špricati po Dolinom trbuhu i brežulju iznad njene pi*e.

Bilo je užasno puno sp*rme, a ni sam nisam znao odakle je toliko toga. Biti će da je razlog izrazita napaljenost na nju. Bije bila baš oduševljena time što mi je uskoro i rekla:

– Želim da mi p*cu napuniš sp*rmom, a ne da ju špricaš po meni –  delovala mi je nekako ljuto, a onda me povela do sobe i rekla da legnem na leđa.

Napravio sam kako je rekla, pa je klekla karj mene i počela mi p*šiti kurac. Radila je to tako dobro da je ubrzo opet bio čvrst i uspravan, pa je skočila i odmah me zajahala.

Kliznuo je u njenu pi*u bez ikakvog otpora, a ona se odmah počela nabijati na moj ku*ac kao luda.

Ubrzo je počela sv*šavati i jaja su mi bila mokra od njenih sokova.

Međutim to ju nimalo nije zaustavilo, već se samo okrenula leđima prema meni i naslonila na moje noge i počela nab*jati.

 

Ja sam uživao gledajući kako moj k*rac nestaje između njenih guz*va i pojavljuje se ponovo. Bio je sve više beo od njenih sokova.

Nakon nekih desetak minuta njenog nabijanja dovela me do novog vrhunca i sad sam joj punio picu sp…

Samo je ciknula kad je osetila prvi mlaz u svojoj pici. Još se malo vrtila na mom k*rcu, a onda se legla na leđa na moja prsa.

Ležali smo tako dok sam se ja igrao njenim sisa*a milujući joj i stiščući bradavice. Njena duga smeđa kosa mi je padala na prsa i lice i uživao sam u njenom mirisu.

Bila je lagana i vitka, te mi nije predstavljala nikakav problem da leži na meni.

Nakon nekog vremena se izvalila kraj mene i prignula do mog kurca, te ga oblizala od zajedničkih sokova, a onda me upitala:

– Da li bi mi ga mogao nabiti još jednom s guza, ako možeš naravno? -vra*olasto me pogledala, a ja sam se nasmijao.
– naravno da bi ti ga volio zabiti s guza.. -podigao sam se sa kreveta i privukao ju k sebi, pa joj malo ljubio sise i okrenuo ju leđima prema sebi, te ju nagnuo da mi se naguzi.

Izbacila je guzu prema meni i ja sam gledao u njenu crvenu picu, pa sam protrljao svoj kur*c duž njene rupice od klitorisa do šupčića, pa natrag, a onda joj ga gurnuo u picu.

Veselo je uzdahnula i nabila se prema meni, tako da joj je ušao odmah do jaja. Primio sam ju za bokove i počeo se zabijati u nju.

Stenjala je zadovoljno na svaki moj ubod, a ja sam odlučio otići korak više i namočio sam svoj palac slinom, te ga stavio na ulaz u njen šupak. U trenu se umirila, a pošto sam znao da ga nikad nije dobila tamo samo sam ju tiho upitao:

– Da li mi vjeruješ?
– Da.. da.. -tiho je rekla, a ja sam joj počeo gurati p*lac u šu*ak.

Trebalo je malo da uđe, ali sam ga uspeo ugurati i sad su joj obe rupice bile pune. Trebalo joj je da se navikne, ali joj nisam dao previše vremena za razmišljanje o tome jer sam ju nastavio je*ati žestoko, a celi palac sam gurnuo u šupčić.

Stenjala je i cvilila ispod mene, a nakon dvadesetak minuta žestokog seksa sam nap*kon sv*šio i treći put.

Doli mi je prišla i poljubila me, te mi rekla:

– Nadam se da se vidimo uskoro?
– Naravno -rekao sam sa smeškom dok sam se oblačio.
– Super onda.. možda i cimericu nagovorim da nam se pridruži -namignula mi je i brzo dodala- Ali sigurno bi ga želela sledeći puta probati u g*zu..

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Ljubav i Strast

ŽESTOKO mi je REKAO tvoj ZADATAK je da obučeš ŠTO kraću SUKNJICU, ali ne SMIJEŠ oblačiti GAĆICE ISPOD

Published

on

Čini mi se da nikada nisam lakše dogovorio s*ks. Sve je bilo na blic. Bilo je kao u 50 nijansi sive. Ja sam bio taj kome je ona sve ugađala. Čuli smo se ujutru. Rekla je da ide na faks pa onda sa drugaricama u šoping.

– Tvoj prvi zadatak je da obučes što kraću suknjicu danas gde god da ideš, ali gaće ne smeš oblačiti ispod. Želim da se tako slikaš na javnim mestima i šaljes mi te slike.
– Daj bre, kako ću tako da idem skoro gola po gradu, primetiće neko.
– Ne interesuje me to. Uradi šta sam ti rekao inačeću te žestoko kazniti.

Tako je i uradila. Stizale su mi slike nje kako lagano zadiže suknju na ulici, tako da se vidi obrijana p, pa onda se guuzi isto tako, a u isto vreme pazi da je neko ne vidi dok to radi.

Onda mi je stigla slika na kojoj sedi na wc šolji u nekom kafiću i nabija prste u piicu. Nisam joj rekao da sme to da radi, ali bilo je više nego očigledno da je jako pali sve ovo i nije mogla da se obuzda. Sve u svemu, nije poslušala moja naređenja i morao sam da je kaznim. Pozvao sam je telefonom.

– Šta radiš to ? Jesam li ti dozvolio da maziš picuuu i guraš prst u nju? Je li ? Pričaj…

– Pa nisi mi dozvolio, ali mnogo sam naaapaljena, znaš koliko sam vlaaažna, ne mogu više.

Kako je objasnila drugarici da je udara po duuupetu ne znam, uglavnom mi je stigla slika crvenog duupeta sa tragovima prstiju na koži, uz poruku “ti si lud, ali mi se jako sviđa sve ovo”.

Bilo je vreme da joj uradim nešto konkretno pošto je ispunjavala sve moje želje i naređenja bez pogovora. Pozvao sam je da dođe kod mene kada padne noć. Moja soba u podrumu u kojoj držim sve te igračke i sprave je bila spremna za nju. Došla je oko 9h uveče. Na ulazu sam joj odmah stavio lisice na ruke i povez preko očiju.

– Sada te vodim u moj kutak za uživanje. Radiću ti stvari koje nikad nisi probala, i jedino pravilo koje moraš da poštuje je da, šta god da ti uradim, ne smeš izgovoriti ni jednu reč. Da li ti je to jasno?

– Da

Sišli smo niz stepenice, a onda nastavili da hodamo prema toj sobi dugim hodnikom. Rekao sam joj da lagano hoda ispred mene i kada dođe do vrata rečiću joj da stane.

Tako je i uradila. Hodala je lagano. Nisam skretao pogleda sa njene savršene okrugle, malo veće guuuuze, obučene u kratak tesan, šorčić bele boje koji je ocrtavao taaange. .

Ušli smo unutra. Stajala je i ćutala na sred sobe. Sa plafona je visio konopac kojim sam joj zakačio ruke, već vezane lisicama i lagano ih dizao u vis, zatežući konopac sve dok ruke nisu bile toliko visoko podignute i vezane da je, i ako je u jako visokim štiklama, jedva na prstima dohvatala patos.

Prišao sam joj, osećao sam kako lagano drhti, bila je jako jako uzbuđena, i možda malo uplašena… Uhvatio sam je jednom rukom za kosu a drugom oko vrata, blago je stežući, jezikom sam joj prešao preko usana:

Sisaaao sam joj jezik, grizao usne i bradu dok je ona stajala i daahtala tako vezana. Jednim naglim pokretom sam joj pokidao dugmiće na košulji a onda sam joj i brus isekao između siiiisa.

Zatim sam uzeo štipaljke sastavljene metalnim lancem i stavio joj na braa davice, dahtala je jako i blago jauknula oba puta kada sam joj zakačio štipaljku-

Lagano se naaaaguzila, izbacujući guuuzu prema meni koliko god je mogla u tom položaju.

Raširio sam joj guuuzove. Uh kako lepa mali ružičasti čmmmar je imala.

Rupica joj se širila i sužavala. Uzeo sam mali plug i stavio joj ga u duupe.

Ustao sam i počeo da je ljubim dok sam joj rukom trljao piiiku jako, jako brzo.

Bilo je vreme da pređemo u drugu fazu igranja.

Skinuuuo sam se. Peenis mi je već uveliko bio dignut i tvrd.

Drkaam ga lagano ispred nje smeškajući se.

Ti bi ga ljubila sada, znam to, ali ne može, ne zaslužujes to.

Onda sam je podigao sa poda, i naguuuzio je preko stola. Picaa joj je bila spremna za razvaljivanje, sva mokra i vrela.

Ušao sam u njuu od pozadi naglo, žestoko divljački.

Jauknula je jako kada ga je osetila ceelog.

Tuucao sam je žestoko šamarajući joj guzove, širio sam joj duupe rukama a plug je poigravao u njenom čmaaaru dok sam žestoko prodirao u njenu picu.

Izvadio sam ga, okrenuo je, podigao na sto i raširio noge, nastavio sam da je kaaram zverski štipajući joj braaadavice i stežući joj gruudi ogromne.

Uvijala se i daahtala kao luda, uživala je.

Promenili smo pozu. Rekao sam joj da me zaaajaše dok ja ležim na podu. Nabijala se na veliki tvrdii peeenis žestoko.

Kako je dobro mešala i nasedala dok sam joj ja rukama širio guuzove i gurao i vadio plug u čmaar.

Gurnuo sam je sa mene, pala je pored mene a ja sam ustao, uhvatio je za kosu podigao do penissa i svvvršio joj u usta jako. Nikada tako nisam svršiio.

Mlazevi speeerme su šikljali po njenom licu, kosi, ustima, spuštali se niz njeno teeelo.

Guutala je kao luda.

Iscrpljeni smo bili oboje. Očistila se i obukla šorčić a košulju je onako poderanu nekako svezala da posluži dok ode kući. Odvezao sam je kući. Sve vreme je ćutala, baš kako sam joj rekao. Kada sam stao ispred njene kuće rekao sam joj da može da priča.

– Bila si dobra večeras, jako sam uživao.
– Ovo je bilo… nemam reči, pokidao si me!
– Jel ti se svidelo?
– Još uvek ne mogu da se osvestim od utisaka. Šta si mi sve radio… Ali da, uživala sam.
– Tek ćeš uživati, ovo je samo početak… Ajde beži sada, javiću ti se.

Izašla je iz kola, jedva je hodala do kuće…

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ljubav i Strast

Nevin sa 32 godine: KOMŠINICA MU SE NUDI DA BUDE UČITELJICA, ALI….

Published

on

Nevin sa 32 godine: KOMŠINICA MU SE NUDI DA BUDE UČITELJICA, ALI….

 

Iako to zvuči kao ostvarenje tinejdžerskih snova, Jedan Englez se našao u problemu nakon što mu je komšinica predložila da vode ljubav.

“Imam 32 godine i nikada nisam mao se*s. Da budem preciziniji, još nisam bio u vezi”, priča on.

 

“Prije neki dan, moja komšinica nije mogla da upali auto, pa me je zamolila da joj pomognem. Poslije par minuta sam riješio problem i onda smo razmijenili brojeve telefona”, kaže muškarac i nastavlja:

 

Ranije smo se samo pozdravljali u prolazu, i iako ona živi blizu mene, sve što znam o njoj je da ima 35 godina, da je zgodna i da joj je muž često odsutan zbog posla.

Međutim, sada mi je poslala sms poruku u kojoj je napisala da bi voljela da ima se*s sa mnom, kako bi mi se zahvalila, kao i da bi to bila naša mala tajna – objašnjava Britanac, te pita:

 

“Da li je ovo suviše dobra ponuda da bih je odbio. A opet, ne bih volio da njen muž sazna za to. U velikom sam problemu, maštam o njoj kao mojoj učiteljici u krevetu ilia utu, a sa druge strane, ne znam da li bih znao šta treba da uradim u krevetu… I šta ako se cijela priča iskomplikuje ili nas vidi neko od komšija”, u dilemi je Englez.

 

Odgovor terapeuta je slijdeći:

 

“Iako se osjećate polaskani zbog ovakve ponude, najbolje je da je odbijete. Niko ne voli ovako komplikovane scenarije, naročito tako blizu kuće, a i ne bi bilo fer prema njenom mužu.

 

Najbolji se*s dolazi iz veze sa ljubavlju. Učtivo zahvalite komšinici i recite joj da će vam se odužiti ako vama u budućnosti zatreba neka druga usluga. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ljubav i Strast

Otkrivena prava istina: ZAŠTO ŽENE STENJU ZA VRIJEME ”HOPA CUPA”

Published

on

U filmovima će žena koja je na vrhuncu najčešće zabaciti glavu unazad i stenjati, a kad se približi orgazmu počeće glasno da stenje. Ali ima li to stenjanje uviojek veze s tim koliko je se*s dobar? Prema istraživanju o sek*ualnom ponašanju koje je sproveo tim naučnika sa Univerziteta Lancashire – nema.

Autori tog istraživanja su došli do zaključka da je glasno stenjanje, ustvari glasanje koje žene uglavnom upotrebljavaju da više uzbude partnera i podstaknu mu orgazam što potvrđuje i većina istraživanja na tu temu, prenose mediji.

U njemu su naučnici pitali žene sarosti od 18 do 48 godina za detalje o njihovom glasanju tokom sek*ualnog odnosa. Otkrili su da većina žena za vrijeme ljubavnih igara stenju, ali ne nužno dok doživljavaju orgazam. Umjesto toga, 66 odsto priznalo je kako stenju da ubrzaju partnerov orgazam, dok 87 odsto žena to čini da se osjećaju više sek*i i samopouzdanije.

“Dok se ženski orgazmi najčešće postižu tokom predigre, kopulatorna vokalizacija je na najvišem nivou prije i istovremeno s orgazmom muškarca – zaključili su naučnici. Osim toga, dodaju da žene ubacuju glasno zadovoljstvo da bi smanjile ‘dosadu’ u krevetu”.

Stenju li žene samo zbog i za muškarce?

“Ne postoji toliko puno istraživanja na ovom području, ali bombardovani smo kroz medije idejom toga da je stenjanje povezano s orgazmom i dobrim se*som – rekla je naučnica Kristen Mark sa Univerziteta Indiana i objasnila:

“Ako stenjete, partneru dajete do znanja da radi sve dobro, a to očigledno nije uvijek tako . Zato bi trebale ‘koristiti’ stenjanje i glasne uzvike samo kad je nešto dobro, a ne kad želite prikriti ono što nije da on prije završi.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

September 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala