Imao sam miran život, a to što mi je falilo, ona mi je pružila! N*BIJAO SAM JE KAO NIKAD NIJEDNU!

0

Nedavno sam preko jedne stranice za upoznavanje upoznao Doli, mladu i jako se*sualno nezasitnu curu koja je bila dvadesetak godina mlađa od mene. Da se razumemo, ja sam u braku, ali mi je jednostavno falilo ono nešto us*ksu.

Tako smo se mi i upoznali, a sve je počelo kad se javila na moj profil i jednostavno rekla da ju privlače stariji i iskusni muškarci.

Bio sam iznenađen, a onda sam ju nazvao i na moje iznenađenje javila se:

– Zar zbilja želiš moj ku*ac u svojoj pici? – bio sam direktan.
– Da, sva je mokra i trebalo bi mi ju dobro napuniti – glas joj je bio tako jeb*zovan da mi se ku*ac odmah digao.
– Gdje si ti sada? – mirno sam ju upitao.
– U stanu.. – znao sam da je tu na faksu, a inače je bila iz Dalmacije, pa sam samo upitao gdje je točno, pa mi je rekla i obećao sam da dolazim za pola sata.

 

Nakon dvadesetak minuta lude i nervozne vožnje kroz grad stigao sam do zgrade gdje je imala unajmljen stan sa cimericom.

Pozvonio sam na vrata i otvorila mi je ona, obučena u kućni svileni ogrtač ispod kojeg nije bilo ništa kako sam uskoro otkrio.

Njene bradavice su bile tvrde i napinjale svilu ogrtača, a moj k*rac je bio sad vidljivo napet i spreman da pukne.

Povela me u stan, pa smo uskoro sjedili u dnevnom i gledali kao da ne znamo što bi sad napravili. Onda me upitala da li bih nešto popio, a ja sam pristao, pa je otišla do kuhinje, ali sam ju svejedno vidio dok se saginjala da izvadi bocu soka iz frižidera i lijepo sam vidio njenu obrijanu mladu pi*u, pa sam odlučio napraviti sam prvi korak.

Čim nam je donijela sok odložio sam čašu i privukao ju k sebi. Njena p*ca je bila u visini moje glave, pa sam samo odvezao kučni ogrtač i zabio jezik u njenom međ*nožju.

Uzdahnula je i zabila mi nokte u glavu privlačeći me na…. Uh kako je bila mokra.

Zatim sam ustao i počeo se skidati, a ona je skinula ogrtač, pa sam sad vidio njene bujne si*e, a dok sam skidao košulju ona mi je otkopčavala remen i hlače, te ih povukla niz noge zajedno sa boksericama.

Moj ku*ac je izletio u punoj veličini i širini sa već vlažnim gla*ićem, a ona ga je primila sa obje ruke i uvukla u svoja usta.

Na moje iznenađenje gutala ga je skoro do kraja, a onda bi se zagrcnula pa bi ga vadila, pa opet ispočetka.

Mislio sam da ću sv*šiti prije vremena, te sam ju odmaknuo od svog k*rca i polegao ju na trosed, raširio joj n*ge i namjestio ga na ulaz u njenu p*cu.

Gledali smo se u oči, a ona je tiho rekla:

– Izj*bi me dobro.. trebam to..

Gurnuo sam joj ga odmah do kraja i počeo ju ludački je*ati. Stenjala je i uzdisala, a moj kurac joj ulazio do jaja u picu iz koje je obilno curilo.

 

Osjetio sam da mi dolazi, pa sam ga brzo izvadio i još dva puta potegao rukom, te sam počeo špricati po Dolinom trbuhu i brežulju iznad njene pi*e.

Bilo je užasno puno sp*rme, a ni sam nisam znao odakle je toliko toga. Biće da je razlog izrazita napaljenost na nju. Bije bila baš oduševljena time što mi je uskoro i rekla:

– Želim da mi p*cu napuniš sp*rmom, a ne da ju špricaš po meni – delovala mi je nekako ljuto, a onda me povela do sobe i rekla da legnem na leđa.

Napravio sam kako je rekla, pa je klekla karj mene i počela mi p*šiti kurac. Radila je to tako dobro da je ubrzo opet bio čvrst i uspravan, pa je skočila i odmah me zajahala.

Kliznuo je u njenu pi*u bez ikakvog otpora, a ona se odmah počela nabijati na moj ku*ac kao luda.

Ubrzo je počela sv*šavati i jaja su mi bila mokra od njenih sokova.

Međutim, to ju nimalo nije zaustavilo, već se samo okrenula leđima prema meni i naslonila se na moje noge i počela nab*jati.

 

Ja sam uživao gledajući kako moj k*rac nestaje između njenih guz*va i pojavljuje se ponovo. Bio je sve više beo od njenih sokova.

Nakon nekih desetak minuta njenog nabijanja dovela me do novog vrhunca i sad sam joj punio picu sp…

Samo je ciknula kad je osjetila prvi mlaz u svojoj pici. Još se malo vrtila na mom k*rcu, a onda se legla na leđa na moju prsa.

Ležali smo tako dok sam se ja igrao njenom sisa*a milujući joj i stiščući bradavice. Njena duga smeđa kosa mi je padala na prsa i lice i uživao sam u njenom mirisu.

Bila je lagana i vitka, te mi nije predstavljala nikakav problem da leži na meni.

Nakon nekog vremena se izvalila kraj mene i prignula do mog kurca, te ga oblizala od zajedničkih sokova, a onda me upitala:

– Da li bi mi ga mogao nabiti još jednom s guza, ako možeš naravno? -vra*olasto me pogledala, a ja sam se nasmijao.
– naravno da bi ti ga volio zabiti s guza.. -podigao sam se sa kreveta i privukao ju k sebi, pa joj malo ljubio sise i okrenuo ju leđa prema sebi, te ju nagnuo da mi se naguzi.

Izbacila je guzu prema meni i ja sam gledao u njenu crvenu picu, pa sam protrljao svoj kur*c duž njene rupice od klitorisa do šupčića, pa natrag, a onda joj ga gurnuo u picu.

Veselo je udahnula i nabila se prema meni, tako da joj je ušao odmah do jaja. Primio sam ju za bokove i počeo se zabijati u nju.

Stenjala je zadovoljno na svaki moj ubod, a ja sam odlučio otići korak više i namočio sam svoj palac slinom, te ga je stavio na ulaz u njen šupak. U trenu se umirila, a pošto sam znao da ga nikad nije dobila tamo samo sam ju tiho upitao:

– Da li mi vjeruješ?
– Da.. da.. -tiho je rekla, a ja sam joj počeo gurati p*lac u šu*ak.

Trebalo je malo da uđe, ali sam ga uspeo ugurati i sad su joj obe rupice bile pune. Trebalo joj je da se navikne, ali joj nisam dao previše vremena za razmišljanje o tome jer sam ju nastavio je*ati žestoko, a celi palac sam gurnuo u šupčić.

Stenjala je i cvilila ispod mene, a nakon dvadesetak minuta žestokog seksa sam nap*kon sv*šio i treći put.

Doli mi je prišla i poljubila me, te mi rekla:

– Nadam se da se uskoro vidimo?
– Naravno -rekao sam sa smeškom dok sam se oblačio.
– Super onda.. možda i cimericu nagovorim da nam se pridruži -namignula mi je i brzo dodala- Ali sigurno bi ga želela sledeći puta probati ug*zu..

(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:              INSTAGRAMU                I              FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *