“IMAM TROJE DECE, NAJSTARIJU ĆERKU NE PODNOSIM”: PROBALA SAM SVE, A SADA JE MOJ MUŽ PREUZEO SVU BRIGU O NJOJ

0

“IMAM TROJE DECE, NAJSTARIJU ĆERKU NE PODNOSIM”: PROBALA SAM SVE, A SADA JE MOJ MUŽ PREUZEO SVU BRIGU O NJOJ

 

 

Ova mama kaže da ima “najmanje omiljeno dete”

 

Da li majke mogu da više vole jedno od dece? Ova mama kaže da je to moguće i da ima “najmanje omiljeno dete”, a evo u čemu je problem.

 

Taj njen problem izazvao je mnogo pažnje na forumu “Kidspot”, a evo šta ova anonimna mama kaže:

 

“Imam troje dece i ne mogu da odaberem ono koje najviše volim, ali tačno znam ono što mi se najmanje dopada. To je moja najstarija ćerka iu 95 odsto vremena i prosto ne mogu da podnesem da joj budem blizu. Ja moja mlađa ćerka, kao i sin, ponekad su ih nesnosni i dalje obožavam bude kakva god, uvek ću je voleti.

 

 

majka-cerka-prolece-pixabay 770

 

Međutim, ne sviđa mi se. Ne sviđa mi se njena ličnost – sebična je, stalno drami, odbija da prizna da je pogrešila, odbija da prizna da nije u pravu.

 

 

Zato što me toliko nervira, prepustila sam njeno vaspitanje muža. Sad je on vozi na sport, na žurke, pomaže sa domaćim. Sve što ima veze sa njom radi moj muž jer mene ona jednostavno previše nervira.

 

Pre nego što sam odustala, probala sam potpuno drugačiji pristup i provodila sam najviše vremena sa njom. Trudila sam se da ću tako nekako videti neki njen kvalitet koji mi je došao, ali ništa se nije dogodilo.

 

 

Sada mi samo ostaje da se nadam da će se promeniti kada sazri – zaključuje majka u postu koja je podigala mnogo bure i navela mnoge majke da priznaju da imaju sličnu dilemu sa svojom dekom.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU   I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *