“IMAM 56 GODINA I RODIĆU DETE SINU I SNAJI”: Žena će doneti na svet sopstvenu unuku, a tek da vidite kako se TO DESILO

Nensi Hauk, žena koja ima 56. godina, rodiće sopstvenu unuku u novemrbu! Da, da, dobro ste pročitali! Ova dama će doživeti jedinstvenu stvar, jer je pristala da bude surogat majka deteu svog sina Džefa (32) i njegove supruge Kambrije (30).

Nensi Hauk
foto: Profimedia

Naime, njen sin i snaja su već roditelji trogodišnjih blizanaca – Vere i Ajve, i 11-mesečnih brata i sestre Dizela i Luke . Međutim, nakon poslednjeg porođaja par se suočavao sa neplodnošću, a imali su veliku želju da dobiju i peto dete.

Kambrijina histerektomija nakon traumatičnog rođenja njihovih blizanaca u septembru prošle godine ostavila im je nekoliko opcija i tada je Nensi osetila da mora da ima pomogne.

– Odjednom sam imala osećaj da bih nekoliko meseci nakon toga trebalo da se ponudim da to uradim. Rekla sam svom sinu, a on se rasplakao i bio šokiran – nisam čak ni rekla svom mužu u tom trenutku. Ali on mi je zaista pružio podršku – rekla je Nensi, koja je u braku sa Džefovim ocem, 59-godišnjim Džejsonom.

Džeg je istakao da nije uopšte očekivao da će njegova majka doneti takvu odluku, te da ga je neizmerno usrećila, kao i njegovu suprugu.

– Osećao sam se zahvalnim što imam tako nesebičnu i mamu punu ljubavi koja je bila spremna da se žrtvuje za moju porodicu. Pošto sam iskusio više od četiri godine lečenja neplodnosti, znao sam koliko proces može biti komplikovan i sumnjao sam da je moguće da ona nosi bebu za nas, ali bio sam veoma dirnut što bi ona uopšte ponudila – kaže Džef.

Budući da su Nensi lekari rekli da dovoljno zdrava da postane surogat majka, što ju je prilično iznenadilo, počela je sa hormonskim terapijama u januaru 2022. U roku od nekoliko nedelja zatrudnela je sa oplođenim embrionima iz Džefa i Kambrije.

Nensi Hauk
foto: Profimedia

– Ona se toliko žrtvuje za nas i našu porodicu i osećamo se tako zahvalni. Bila je ništa manje nego neverovatna i ispunjena sa toliko svetlosti i milosti. Kažu da trudnoća dolazi sa sjajem, ali Nensi sija kao svetionik – rekla je Kambrija za o svojoj svekrvi.

U maju je porodica saznala da očekuju devojčicu, a termin za porođaj je 5. novembra.

– Nema nadoknade za tako nešto. Sve što mogu da uradim je da sledim primer koji su dali moji roditelji i da pokušam da pružim isti nivo ljubavi i odanosti svojoj porodici i drugima – zaključio je Džef.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *