IMAM 53 GODINE A NISAM ZNALA DA USISIVAČ OVO MOŽE: Ovaj TRIK Ni Vi VEROVATNO NISTE ZNALI!

U današnjem članku ćemo malo ,da pričamo o kućanskim uređajima, za koje svi znamo da su neophopdni za nas i da nikako ne bismo mogli zamisliti jedna dan bez njih.

Ovdje prije svega mislimo na šporet, mikrovalnu, veš mašinu, frižider, fen, i tkao dalje.
Ono što isto znamo je ste da smo mi se naučili kako oni funkcionišu i da postoje neko dugme na svemu ovome a za šta mi ne znamo koja mu je namjena ali se ne usuđujemo da to diramo jer se bojimo da ćemo pokvariti.

Primjera radi da sli ste znali za mala vrata ispod šporeta i za šta ona zapravo služe, dok mi smo svijdeli da vleiki broj domaćiva dolje ostavlja krpe i tepsije, ustvari prava namjena mu je da se hrana koju ne želimo odmah servirati stvari dole i to će održavati toplotu dovoljno dugo dok ne bude spremna za servisiranje.

Isto tako je slučaj i veš mašinom, gdje imao misteriozni pokolopac u desnom ćošku a ovaj poklopac bi sa vremena na vrijeme treebali otvoriti i opratri jer tu može da zaglavi mnogo stvari kao što su naprimejr čarape za koje ne znamo gdje su
Naime, u današnjem članku prićamo o jednoj stari za koju smo sigurni da ne može nijedno domaćinstvo a to je usisivač.

Naime, dotaći ćemo se priče jedne domaćice iz Engleske koja je pdijelila svoje iskustvo na Facebook.

Ona je podijelial priču da je na svjoj cijevi imala mali plastični doatak i da ona nije znala zašto zapravo to služi, a kasnije je ona shvatila da tu može da pričvrsti crijevo da joj ne smeta prilikom usisvanja.

Da li ste vi znali za ovaj trik i da li postoji neki trik kojeg biste vi podijelili sa nama.

Vaš komentare?

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin